ثبت درخواست فوری
  • پلاسموفرز
    نام و نام خانوداگی
  • شماره تماس
    انتخاب تاریخ
  • تماس فوری با ما
  • کافیست خدمت مورد نیاز خود را ثبت کنید و منتظر تماس کارشناسان ما بمانید.

loader
لطفا صبر کنید
پلاسموفرز

پلاسموفرز به معنای جابه جایی پلاکت جهت افزایش قدرت سیستم ایمنی بدن در بیمارانی می باشد که به دلایل مختلف دچار ضعف شدید سیستم ایمنی شده اند و به اکثر داروهای آنتی بیوتیکی تزریقی دیگر واکنش مثبت نشان نمی دهند، خدمات پلاسموفرزیس از آن جایی که یک خدمت نوظهور در کشور ما به حساب می آید تعداد کاربری پایینی نیز دارد، از همین رو کاربران عزیزی که می خواهند از این خدمات به صورت روتین و اورژانسی استفاده نمایند دجار مشکلات مختلف از قبیل عدم دسترسی مناسب کافی به مراکز و غیره می باشند، مرکز درمان نو با دارا بودن تعداد کافی دستگاه مجهز و پرستاران آموزش دیده به کمک شما جهت رفع مشکلتان آمده است، در صورتی که درخواست این خدمت را دارید می توانید با ما در هر لحظه از شبانه روز در تماس باشید.

call

مراحل ثبت درخواست در سامانه درمان نو

افتخار میکنیم که با خدمات دهی خوبی که داریم، توانسته ایم رضایت شما را جلب نماییم. همیشه در حال بالا بردن کیفیت خدمات و تعداد سفیران درمان نو هستیم تا اعتماد شما را جلب نماییم.
ثبت درخواست من
  • ثبت درخواست ثبت درخواست
    در ابتدا درخواست خود را از طریق فرم یا تماس تلفنی ثبت می‌کنید.
  • هماهنگی زمان مراجعه هماهنگی زمان مراجعه
    کارشناسان ما با شما تماس گرفته و پس از هماهنگی درخواست شما نهایی می‌شود.
  • اعزام همکاران ما اعزام همکاران ما
    نیروی متخصص به منزل یا محل کار شما اعزام شده و اقدامات لازم را انجام می‌دهد.
  • دریافت نتایج آزمایش دریافت نتایج آزمایش
    در صورت وجود آزمایش نتیجه از طریق کارشناسان ما خدمت شما ارسال میشود.
نیاز به مشاوره داری ؟ ثبت درخواست فوری

پلاسموفرز در منزل

پلاسموفرز در منزل

در برخی از بیماری هایی که افراد دچار آن می شوند طبق دستور پزشک و معاینات بالینی و جواب های آزمایش نیاز به تعویض فاکتور مهم در خون به نام پلاسما وجود دارد، این به این علت است که پلاسمای دارای فاکتور های مضر خونی از بدن فرد خارج و در عوض پلاسمای جدید با فاکتور های کمک کننده سیستم ایمنی جایگزین آن شود، از این روش در کشور ما در گذشته به صورت نادر استفاده می شد زیرا دستگاه های پلاسموفرزیس به تعداد کافی در اختیار کاربران آن نبود، ولی از دوران کرونا به بعد که تاثیر چشمگیر این تکنیک در درمان بیمار های کرونایی و مشابه آن ها توسط کادر درمانی و پزشکان مشاهده شد، هم اکنون در اکثر بیمارستان ها از این روش برای درمان اختلالات مادرزادی، مشکلات عصبی، مشکلات حرکتی و سایر بیماری ها استفاده می شود، لازم به ذکر است که بدانید این روش توسط مراکز خدمات پرستاری در منزل استان تهران نیز انجام می شود، مرکز خدمات پرستاری در منزل درمان نو با داشتن تجهیزات مناسب به همراه نیروی درمانی آموزش دیده می تواند انجام پلاسموفرز در منزل را در کوتاه ترین زمان ممکن در منزل شما عملی کند، این اقدام در راستای سلامت و برقرار نگه داشتن سلامتی افرادی که برای ادامه درمان به منازل خود اعزام می شوند بسیار موثر می باشد، همچنین شما عزیزان می توانید از خدمات هم زمان نیز در کنار پلاسموفرزیس در منزل استفاده نمایید مثلا علاوه بر درخواست خدمت ذکر شده از خدمات فصد خون در منزل نیز استفاده نمایید، با ما همراه باشید تا هر آن چیزی را که برای انجام پلاسموفرز در منزل نیاز دارید خدمتتان ارائه دهیم تا در کوتاه ترین زمان ممکن در شرایط به وجود آمده بهترین عملکرد را برای انتخاب مرکز انجام دهنده این خدمت داشته باشید.

پلاسموفرزیس چیست؟ 

به تعویض پلاسمای خون فردی که دارای فاکتور های مضر در پلاسمای خود می باشد، پلاسموفرزیس خون می گویند، در واقع در برخی از بیماری ها در پلاسمای خون فاکتور هایی وجود دارد (مثلا پادتن های سیستم ایمنی که بر علیه بدن اقدام می کنند) که این عوامل می توانند سبب ایجاد آسیب به بافت، سیستم های دیگر و در آخر بدن شوند، با انجام پلاسموفرز در منزل می توان تا حدود بسیار زیادی این فاکتور های مضر را از بین برد، اگر شما عزیزان درخواست انجام پلاسموفرز در منزل را دارید می توانید با اپراتور های ما در تماس باشید.

به چند روش می توان پلاسموفرزیس در منزل را انجام داد؟ 

  1. سانتریفیوژن خونی
  2. فیلتریشن
  3. استفاده هم از سانتریفیوژن و هم از فیلتریشن
  4. آفرزیس و جداسازی 

تصفیه خون با دستگاه پلاسموفرز در منزل به چه صورت انجام می شود؟ 

ابتدا با استفاده از خط وریدی، کانال و پورت دستگاه به بیمار متصل می شود، سپس با تنظیم سازی کاربر کارشناس پرستاری بر بالین بیمار و دستگاه جریان خون به دستگاه منتقل می شود و شروع به گردش می نماید، پس از جداسازی پلاسمای خونی، خون فرد مجدد به بدن او بازمیگردد ولی پلاسمای آلوده دیگر به بدن بازگردانده نمی شود، در این روش دستگاه با استفاده از تکنولوژی خود فاکتور های مخرب پلاسما را جدا کرده و خون سالم و تازه را به بدن فرد تحت پلاسموفرز در منزل باز می گرداند.

فواید انجام دادن پلاسموفرزیس در منزل چیست؟

فواید انجام دادن پلاسموفرزیس در منزل چیست ؟

  1. فعال کردن سیستم ایمنی: فرآیند پلاسموفرز با خارج سازی فاکتور های پاتولوژیک خونی که سبب ایجاد بیماری در بدن می شوند سبب تخریب سیستم ایمنی نیز می گردند، با خارج سازی به موقع این فاکتور های پاتوژن می توان تا حدود بسیار بالایی به تقویت سیستم ایمنی کمک می کند.
  2. تغییر غلظت آنتی بادی ها به نسبت میکروارگانیسم ها:در فرآیند پلاسموفرزیس در منزل با توجه به اینکه عوامل بیماری زا از بدن فرد خارج می شوند، این مهلت به بدن داده می شود تا بتواند پادتن های مهم ایمنی زا را در خود ایجاد نماید، با خارج شدن فاکتور های پاتوژنیک از میزان استرس بدن و مقابله با این عوامل کاسته شده و این امر سبب افزایش قدرت پادتن ها می گردد.
  3. برداشتن و تعویض پلاسما با پلاسمای تازه:در این روش پلاسمای فرد با سیرکولیت شدن (به چرخش درآمدن در دستگاه) از خون فرد خارج شده و در عوض پلاسمای تازه جایگزین آن می شود.
  4. کاهش فرآیند های التهابی: معمولا التهاب زمانی رخ می دهد که یک فاکتور پاتولوژیک در خون فرد مشاهده شود، با خارج سازی پاتوژن های خونی می توان تا حدود بسیار بالایی از التهاب های ایجاد شده بدن مقابله نمود.

تفاوت پلاسمافرز در منزل با اهدای خون چیست؟ 

به طور کلی در پلاسموفرز، پلاسمای خون است که از بدن فرد بیمار خارج می گردد و این امر با جایگزینی مناسب پلاسمای جدید به خون فرد سبب افزایش بهره وری سیستم ایمنی می گردد در صورتی که در اهدای خون کل خون از بدن فرد خارج می شود و هیچ ماده مشابه خون نیز به فرد تزریق نمی شود، در اهدای خون همگی فاکتور های خونی Whole blood از طریق خون دادن خارج می گردد و این امر سبب ایجاد فیدبک خون سازی جدید در بدن فرد می گردد، شاید بتوان مهم ترین تشابه اهدای خون با پلاسموفرزیس را در خارج سازی یک مایع خونی از بدن دانست و مهم ترین تفاوت پلاسموفرز و اهدای خون را در نوع مایع خارج شده از خون که در پلاسموفرز پلاسمای فرد می باشد و در اهدای خون (گلبول های قرمز + گلبول های سفید + پلاسما + سایر فاکتور های خونی) می باشد.

پس از پلاسموفرز چرا باید مایع جایگزین به بیمار داد ؟ 

علت دادن مایع جایگزین در بیمار تحت پلاسموفرزیس در منزل این است که به طور کلی 55% از خون هر فرد را پلاسما تشکیل می دهد ، با خارج سازی پلاسمای فرد از طریق پلاسموفز در منزل تا حدودی از میزان پلاسما کاسته خواهد شد، این امر سبب می شود تا افت مایع در رگ های بیمار رخ دهد که سبب افت فشار خون نیز می گردد، با افت فشار خون امکان آسیب های شدید در بدن فرد وجود دارد ، از این رو برای درمان بیمار با پلاسموفرز باید از مایع جایگزین استفاده نمود، مهم ترین مایعات جایگزین در فرد دهنده پلاسما در پلاسموفرزیس در منزل:

  • FFP: به معنای فرش فروزن پلاسما Fresh frozen Plasma یا پلاسمای تازه منجمد شده است که در صورت نیاز فرد یخ آن آب شده و برای بیمار پس از انجام پلاسموفرز در منزل تزریق می گردد، معمولا زمانی از FFP استفاده می گردد که میزان آزمایشگاهی این فاکتور کمتر از 125 میلی گرم در خون فرد باشد.

پلاکت منجمد تازه

  • سرم های ایزوتونیک: ایزوتونیک به معنای همانند خون فرد است، مهم ترین سر های ایزوتونیک ((نرمال سالین)) می باشد.

سرم ایزوتونیک در پلاسموفرز

  • آلبومین: پروتئین اصلی خون که در پلاسما خارج شده است را از طریق ویال های آلبومین به خون فرد بازمی گردانند، مهم ترین عملکرد آلبومین در خون ایجاد و حفظ فشار اسمزی خون می باشد، ویال های آلبومین 5% درصد بوده و در این بیماران کارایی بالا دارد.

آلبومین

مهم ترین بیماری هایی که با پلاسموفرزیس در منزل درمان می شوند کدامند؟ 

به طور کلی بیماری های مهم ای با انجام پروسیجر پلاسموفرز بهبود می یابد، از همین رو مهم ترین کاربرد های الکتروفورزیس در منزل و علت تعویض پلاسمای خون به شرح زیر می باشد:

  • پلاسموفرزیس ام اس: در بیماران ام اسی MS پادتن های خون فرد به میلین یا غشاهای سلول های عصبی هجوم می آورند، این امر سبب می شود تا فرد دچار اختلال در بینایی ، حرکت و تعادل گردد، با خارج سازی پادتن های آسیب زا در بدن فرد ام اسی می توان تا حدود بسیار بالایی در درمان این بیماری و سرکوب علائم حاد آن جامه عمل پوشاند.
  • گیلن باره: این بیماری نیز یک بیماری خود ایمنی به حساب می آید و در آن فرد معمولا سیستم اعصاب محیطی خود را مورد حمله قرار می دهد، در این حالت احتمال آسیب و عود علائم عصبی مانند فلج تنفسی، عدم حرکات منظم، نفس کشیدن دشوار و غیره وجود دارد از همین رو در این افراد نیز خارج سازی پادتن های خونی می تواند کمک بسیار بالایی در درمان عائم و جلوگیری از عود مجدد داشته باشد، جهت دسترسی به خدمات ویزیت متخصص مغز و اعصاب در منزل می توانید با شماره تلفن های اپراتور های درمان نو در تماس باشید.
  • پلاسموفرز در میاستنی گراو: این حالت به دلایل عدم اراسال سیگنال مناسب بین اعصاب و عضلات پیش می آید، علت این بیماری نیز عوامل بیماری های خودایمنی می باشد، در این بیماری فرد با آسیب سلول انتقال دهنده های عصبی سبب کاهش انتقال سیگنال های مناسب می گردد که این عامل می تواند تاثیر بسیار بالایی در تنفس های دارای مشکل، آپنه حیت تنفس، زمین خوردن حین حرکت  فلج اندام و غیره داشته باشد، انجام پلاسموفرزیس در منزل می تواند تاثیر بسیار بالایی در درمان اینگونه بیماری ها در منزل داشته باشد.
  • پلاسموفرز در نوروپاتی: در نوروپاتی هایی که علل آن می تواند ناشی از سیستم ایمنی باشد، جایگزینی به موقع و مناسب پلاسما می تواند تاثیر بسیار بالایی در درمان بیماری داشته باشد.
  • پلاسموفرزیس در میلوم مولتیپل: این بیماری مربوط به پلاسمای خون می باشد که در آن خود پلاسما توسط تکثیر اشتباه و بدخیم دچار سرطان می گردد، این حالت می تواند بسیار زیاد برای بقای فرد مخاطره آمیز باشد، در این صورت از پلاسمای تازه برای درمان مولتیپل میلوما استفاده می شود، در این روش فاکتور پاتوژن antiGBM antibody را از خون فرد با استفاده از پلاسموفرز برداشت می کنند.
  • پلاسموفرز در پورپورای ترومبوتیک: این حالت زمانی رخ می دهد که خون فرد داخل رگ های او لخته بندی کند، در این حالت جریان خون مختل شده و این امر می تواند سبب ایجاد مرگ در این افراد شود، با تعویض فاکتور های انعقادی سالم با فاکتور های پاتوژنیک و همچنین انتقال آنزیم ADAMTS13 از طریق پلاسمای تازه به فرد می توان به صورت گسترده ای از این عوارض جلوگیری نمود.
  • پلاسموفرز در بیماری گریوز: این بیماری نیز یک بیماری خود ایمنی به حساب می آید، در این بیماری سیستم ایمنی فرد به تیروئید او حمله کرده و سبب ایجاد بیماری گریوز می گردد، در بیماری گریوز چشمان برجسته گشته، فرد احساس خستگی و خواب زیاد می کند، ضربان قلب بالا می رود، اظطراب فرد نیز بیشتر می شود، با انجام پلاسمفرز در این افراد می توان تا حدود بسیار بالایی بر درمان علائم این بیماری کمک نمود، جهت ویزیت متخصص غدد در خانه با ما در تماس باشید.

بعد از پلاسموفرز فرد تا چه مدت نمی تواند راه برود؟ 

در رابطه با این موضوع باید بگوییم که منوعیت حرکتی در افرادی که تحت درمان با پلاسموفرز هستند وجود ندارد، ولی اگر این پروسیجر همراه با علائمی مانند: سرگیجه، بی حالی، افت سطح هوشیاری، افت ضربان قلب و غیره باشد بهتر است تا رفع علائم حرکتی صورت نگیرد تا خطر افتادن بیمار Falling در حین حرکت به حد صفر برسد، اگر بعد از پلاسموفرز این عوارض مشاهده نشد از همان ابتدا بیمار می تواند حرت کند و کار های خود را خود انجام دهد.

10 مورد از مهم ترین عوارض پلاسموفرز در منزل چیست؟ 

  1. تنگی نفس
  2. هایپو تانسیون
  3. آمبولی ریوی PTE
  4. تعریق
  5. کاهش ضربان قلب
  6. آلکالوز متابولیک
  7. خونریزی به دلیل برداشتن فاکتور های انعقادی از خون در یک بار تعویض کامل پلاسما
  8. هایپوکلامی
  9. آریتمی
  10. افت سطح هوشیاری LLOC

مزایای پلاسموفرز در منزل چیست؟

  • صرفه جویی در هزینه ها
  • صرفه جویی در زمان
  • ایجاد درمان بهتر و نتیجه گیری بهتر درمانی
  • امکان ثبت شبانه روزی خدمت
  • دسترسی آسان و 24 ساعته به بهترین دستگاه های پلاسموفرز با پرستار پلاسموفرزیس در منزل
  • کنترل ورود میکروارگانیسم به منزل به دلیل مواجهات بالا در محیط های درمانی
  • امکان دست یابی به خدمات هم زمان مانند درمان زخم بستر در منزل و غیره
  • امکان خدمات اخذ شده سیرکولیت (خدمت مجدد) 
faq

سوالات متداول

نیاز به کمک داری ؟ ما به سوالات شما پاسخ داده ایم

بله، تمام تجهیزات مورد نیاز را مجموعه درمان نو برای شما آماده خواهد کرد.

تمام خدمات درمان نو برای تمام مناطق تهران قابل اجراست.

نهایتا از زمان اعلام تا 1 ساعت زمان می برد تا اپراتور به منزل شما اعزام شود.

پرسش و پاسخ درمان نو

اگر سوالی در ذهن دارید یا نظری دارید از طریق فرم زیر ارسال کنید

loader
لطفا صبر کنید

پرسش و پاسخ های شما

  • user حمزه علی
    آیا برای بیمار ام ای که چشمش تار می بیند و بعضی موارد دستش اسپاس می کند پلاسما فرز مفید است و عوارض بعد از آن چیست
    3 بهمن 1402 پاسخ به دیدگاه
مشاوره
فوری
÷