ثبت درخواست فوری
  • متخصص ارتوپدی
    نام و نام خانوداگی
  • شماره تماس
    انتخاب تاریخ
  • تماس فوری با ما
  • کافیست خدمت مورد نیاز خود را ثبت کنید و منتظر تماس کارشناسان ما بمانید.

loader
لطفا صبر کنید
متخصص ارتوپدی

از وظایف متخصص ارتوپدی می توان به: معاینه، تشخیص و درمان اشاره نمود، از آن جایی عوارض مربوط به بیماری های اتوپدی درد های غیر قابل تحمل دارند جابه جایی بیمار به بیمارستان و کلینیک های درمان بیماری های ارتوپدی نیز دارای مشکلات خاص خود می باشد، از همین رو انجام ویزیت متخصص ارتوپدی در منزل می تواند تاثیر بسیار بالایی بر درمان اینگونه بیماران داشته باشد، مرکز درمان نو می تواند شما را در این مسیر کمک نماید، در صورتی که تمایل به دریافت خدمات از این مجموعه دارید با اپراتور های ما در تماس باشید، همچنین تا انتهای این مطلب با ما همراه باشید تا کامل ترین اطلاعات در حیطه بیماری های ارتوپدی را خدمت شما ارائه دهیم.

call

مراحل ثبت درخواست در سامانه درمان نو

افتخار میکنیم که با خدمات دهی خوبی که داریم، توانسته ایم رضایت شما را جلب نماییم. همیشه در حال بالا بردن کیفیت خدمات و تعداد سفیران درمان نو هستیم تا اعتماد شما را جلب نماییم.
ثبت درخواست من
  • ثبت درخواست ثبت درخواست
    در ابتدا درخواست خود را از طریق فرم یا تماس تلفنی ثبت می‌کنید.
  • هماهنگی زمان مراجعه هماهنگی زمان مراجعه
    کارشناسان ما با شما تماس گرفته و پس از هماهنگی درخواست شما نهایی می‌شود.
  • اعزام همکاران ما اعزام همکاران ما
    نیروی متخصص به منزل یا محل کار شما اعزام شده و اقدامات لازم را انجام می‌دهد.
  • دریافت نتایج آزمایش دریافت نتایج آزمایش
    در صورت وجود آزمایش نتیجه از طریق کارشناسان ما خدمت شما ارسال میشود.
نیاز به مشاوره داری ؟ ثبت درخواست فوری

ویزیت پزشک متخصص ارتوپدی در منزل

ویزیت متخصص ارتوپدی در منزل

در برخی از موارد به دنبال آسیب های ورزشی، حوادث رانندگی، حوادث داخل منزل و غیره امکان آسیب به بافت استخوانی و مفاصل وجود دارد، از آن جایی که بر سطح و درون بافت استخوانی ما اعصاب گسترده ای وجود دارد درصورت ایجاد آسیب به این بافت ها درد غیر قابل تحمل شونده به فرد آسیب دیده وارد خواهد شد، از این رو تشخیص نوع آسیب ، درمان و سرکوب درد می تواند در برقراری علائم همودینامیک این افراد بسیار موثر باشد، در گذشته که امکان ویزیت شخصی برای افراد در منزل مقدر نبود، افراد آسیب دیده با همان شرایط بدنی باید خود را به یک مرکز درمانی می رساندند که درمان و کنترل درد بر روی آن ها شروع شود ولی امروزه با اینترنتی شدن کسب و کار ها و همچنین وجود خدماتی مانند رادیولوژی در منزل شرایط بسیار آسانی برای درمان و بهبود علائم این افراد آسیب دیده فراهم شده است، با ویزیت متخصص ارتوپدی در منزل از طریق اعزام پزشک توسط مرکز خدمات پرستاری و پزشکی در منزل درمان نو بیماران ارتوپدی به آسانی هر چه تمام تر می توانند در منزل بدون اتلاف وقت و هزینه اضافی درمان شوند و هر نوع خدمات هم زمانی را که نیاز داشته باشند هم بگیرند، شما عزیزان برای درمان اختلالات و بیماری های ارتوپدی خود می توانید از ویزیت دکتر ارتوپدی در منزل استفاده نمایید، پیشنهاد بر این است که تا ادامه این مطلب با ما همراه باشید تا هر آن چیزی را که نیاز دارید برای معاینه ، تشخیص و درمان اختلالات پیش آمده ارتوپدی خود برای شما شرح دهیم، همچنین درصورتی که تمایل به تزریق سرم تقویتی در خانه را دارید می توانید درخواست خود را اعلام نمایید.

کلمه ارتوپد به معنای چیست؟ 

به صورت کلی این واژه یک واژه یونانی می باشد که به اصطلاحات پزشکی ما اضافه شده است، معنای تحت لفظی ارتوپدی از یک واژه ارتو Ortho که خود از واژه Orthos گرفته شده و به معنای راست، صاف به همراه پدی Pedi که آن نیز از واژه اصلی خود یعنی Paideion و به معنای پرورش دادن است اخذ شده است، در کل علم ارتوپدی یعنی درمان شکستگی، آسیب، ناهنجاری و بهبود اختلالات ارتوپدی می باشد.

متخصص ارتوپدی کیست؟

متخصص ارتوپدی در منزل

فردی که با تحصیل 11 ساله در حیطه پزشکی عمومی، تخصصی و بالینی به درمان اختلالات ارتوپدی می پردازد را متخصص ارتوپدی می گویند، این فرد در دوره آموزش آکادمیک و بالینی خود هر نوع تجربه درمانی را که برای درمان و تشخیص علائم بیماری ارتوپدی نیاز دارد را فراگرفته است تا با علم و آگاهی کافی بتواند بیماران خود در مطلب، بیمارستان و منزل را درمان نماید، برای دریافت خدمات ویزیت متخصص ارتوپدی در منزل می توانید با شماره تماس های مرکز خدمات درمانی درمان نو در تماس باشید.

چند نوع تخصص ارتوپدی جهت درمان بیماران وجود دارد؟

  1. تخصص ارتوپدی تشخیصی و درمانی
  2. جراحی ارتوپدی 

البته باید در نظر گرفت در گذشته این دو تخصص جدای هم بودند ولی امروزه معمولا هر متخصص تشخیص بیماری ارتوپدی خود جراح و درمان کننده بیماری ارتوپدی نیز می باشد.

ویژگی های بارز یک متخصص ارتوپدی خوب چیست؟ 

  • دارای علم و آگاهی بالا در درمان بیمار خود می باشد
  • وقت شناس است
  • مهربان است
  • دارای پرستیژ شخصیتی و کاری است
  • پیگیر بیمار خود است
  • در تشخیص بیماری بیمار خود زمان و دقت بالایی صرف می کند
  • برنامه ریزی دقیق جهت مسیر درمان بیمار خود دارد
  • دارای کوریکولوم تقویمی جهت پیگیری ویزیت مجدد خود در منزل می باشد
  • از پروتکل های جدید برای درمان استفاده می نماید
  • برای بیمار خود هم درد و هم راز است 

وظیفه متخصص ارتوپدی در ویزیت خود در منزل چیست؟

  1. معاینه: قدم اول برای درمان بیمار در منزل توسط متخصص ارتوپدی، انجام معاینه دقیق توسط پزشک می باشد، انجام دقیق و آگاهانه معاینه این کمک را به بیمار می کند تا در مراحل بعدی سرعت درمانی بالایی داشته باشد، در معاینه دکتر ارتوپدی می تواند از مهارت های آموخته بالینی جهت تست اندام استفاده نماید.
  2. تشخیص: قدم بعدی در درمان اختلالات ارتوپدی تشخیص بیماری می باشد، در تشخیص بیماری پزشک معالج از دقیق ترین مسیر های تشخیصی استفاده می نماید، از ابزار مهم تشخیصی می توان به عکس برداری، رادیوگرافی، سونوگرافی در منزل و غیره اشاره نمود، یک تشخیص صحیح این کمک را به پزشک می کند تا در مرحله درمان با سرعت بیشتری پیش برود.
  3. درمان: مرحله نهایی درمان بیمار است، این مرحله یا با استفاده از ابزار جراحی مانند آرتروسکوپی یا به صورت غیر جراحی مانند تزریق دارو انجام می شود، درمان به موقع می تواند از ایجاد آسیب های دیگر جلوگیری نماید.
  4. پیشگیری ثانویه: در پیشگیری ثانویه پزشک با استفاده از سیستم پیگیری پس از درمان رهنمود های کافی برای جلوگیری از عود مجدد را به بیمار می دهد.پ

مهم ترین دلایل ویزیت متخصص ارتوپدی در منزل چیست؟

  • کاهش درد: یکی از مهم ترین اختلالات ارتوپدی درد ناشی از عوارض آن است، درد معمولا به دنبال آسیب های ایجاد شده برای بافت استخوانی، مفاصل و تاندون ها ایجاد می شود، برای بیماری های ارتوپدی معمولا دو نوع درد وجود دارد:
  1. درد اورژانسی
  2. درد مزمن 

به دنبال انواع درد ها فرد آسیب دیده باید در فکر درمان آن نیز باشد، زیرا درد می توان سبب تغییرات علائم همودینامیکی بدن مانند فشارخون، ضربان قلب و افزایش تعداد تنفسی گردد، کنترل درد با استفاده از تزریق عضلانی و بررسی های اجماعی توسط متخصص اتوپدی در منزل قابل انجام است.

  • درمان حرکتی: به دنبال بهبود بیماری فرد و در دوره نقاهت پس از جراحی، مهم ترین فاکتور برای پیگیری ((کمک به درمان حرکتی)) بیمار می باشد، به طور میانگین طی آماری که سازمان بومانت بیماری های ارتوپدی اعلام نموده است 45% از افرادی که در دوران نقاهت بیماری های ارتوپدی به سر می برند نیاز به انجام فیزیوتراپی چه در منزل و چه در مراکز درمانی، همچنین کاردرمانی در منزل جهت پیگیری درمان حرکتی خود دارند، با توجه به این آمار می توان متوجه شد که درمان حرکتی بعد از جراحی چقدر از ارزش بالایی برخوردار است.
  • تشخیص بیماری: یکی از مهم ترین دلایل ویزیت متخصص ارتوپدی در منزل ((تشخیص بیماری)) ارتوپدی فرد می باشد، انواع مختلفی بیماری ارتوپدی وجود دارد که به صورت کلی به چند دسته اصلی تقسیم می شوند.
  1. شکستگی
  2. دررفتگی
  3. کشیدگی 

تشخیص هر یک از بیماری ها بلافاصله پس از بروز حادثه ، می تواند در کنترل درد، کاهش عارضه خطرات جانبی مانند آمبولی، ترمیم بهتر بافت استخوانی و غیره موثر باشد، برای تشخیص بیماری های ارتوپدی در منزل همچنین می توان از ابزار تشخیصی مانند سونوگرافی، رادیولوژی و غیره نیز استفاده نمود، اگر تمایل به ویزیت دکتر فوق تخصص ارتوپدی در خانه دارید می توانید با ما در تماس باشید.

  • اختلال دامنه حرکتی: در بسیاری از بیماری های ارتوپدی و شکستگی های استخوانی، دامنه حرکتی فرد دستخوش تغییر و کاهش می گردد ،علت این کاهش دامنه حرکتی می تواند شکستگی استخوان و محدود کردن دامنه حرکتی، کشیدگی یا پارگی رباط و تاندون ها، آسیب مفصلی و غیره باشد، برای تشخیص و درمان زودهنگام این نوع عوارض می توان از ویزیت پزشک در منزل استفاده نمود.
  • ضعف و بی حسی پیشرونده: در اکثر بیماری های ارتوپدی ضعف عضلانی و ساختار اسکلتی بدن به همراه بی حسی ناشی از درد وجود دارد، این درد می تواند به صورت نقطه ای و پیشرونده باشد، کنترل درد می تواند در کنترل اینگونه عوارض بسیار موثر باشد.
  • آسیب به بافت نرم: آسیب های وارد شده به عضروف و تاندون ها می تواند سبب اختلال دامنه حرکتی شود، این آسیب به بافت نرم می تواند جزیی و عمیق تا پارگی کامل تاندون و رباط ها گردد، تشخیص این نوع از اختلالات ارتوپدی را می توان با تجویز MRI توسط ویزیت پزشک در منزل انجام داد.

روش های تشخیصی بیماری های ارتوپدی چیست؟ 

معاینه ارتوپدی بیمار

  • معاینه پزشک: اولین قدم تشخیص بیماری های ارتوپدی ، مفاصل و استخوان ها معاینه پزشک ارتوپدی می باشد، این معاینه می تواند در منزل و یا در مراکز درمانی باشد ، پزشک ارتوپدی در ویزیت بیمار ارتوپدی خود، دامنه حرکتی، ناحیه اوج درد و همچنین سایر عوامل مانند خونریزی، هماتوم زیر جادی و تورم و قرمزی را بررسی می نماید، از این رو معاینه پزشک می تواند در تشخیص بیماری های ارتوپدی تاثیر بسیار بالایی داشته باشد.
  • عکس برداری: مرحله دوم برای کمک به تشخیص دقیق بیماری های ارتوپدی عکس برداری رادیولوژی این اندام ها می باشد، در این روش که می تواند در منزل یا مراکز درمانی انجام شود پزشک با تجویز نوع عکس می تواند به تشخیص آسیب و وسعت آن پی ببرد، انواع عکس هایی که می توان رادیوگرافی انداخت شامل موارد زیر می باشد:
  1. ایکس ری XRAYs
  2. MRI
  3. CTSCAN

می باشد، با انجام این عکس های تشخیصی راه تشخیص نهایی  و درمان برای پزشک بسیار آسان خواهد شد.

  • بیوپسی: راه دیگر تشخیصی به ویژه در سرطان های بافت سخت، بیوپسی بافت مورد نظر می باشد، با استفاده از بیوپسی استخوان، مفاصل و غضروف ها می توان به نوع بیماری و احتمال وجود بافت سرطانی پی برد، نمونه اخد شده توسط بیوپسی استخوان در منزل به آزمایشگاه تشخیصی درمان نو ارسال شده و برای تشخیص و بررسی آماده می شود.

بیوپسی مغز استخوان

  • الکترومیوگرافی: نام دیگر این پروسیجر درمانی اخذ نوار عصب عضله یا EMG می باشد، برق نگاری عضله با استفاده از دستگاه مخصوص و اتصال پروب ها به سطح عضلات قابل انجام می باشد، با اتصال این پروب ها به سطح پوست امواج الکتریکی ناشی از حرکات اندام به دستگاه رسیده و دستگاه نیز با استفاده از کانداکتور خود آن را تبدیل به نوار می کند، برای تشخیص نوع آسیب می توان این نوار را مقابل نوار سالم گذاشت و تغییرات ایجاد شده را مشاهده نمود.

الکترومیوگرافی

  • آرتروگرام: تشخیص بیماری ها با استفاده از MRI و برداشت کات های مربوطه توسط این دستگاه می تواند دارای خطاهایی جزیی باشد، در مقابل با آمدن دستگاه های بسیار قدرتمند تر و کم آسیب تر مانند آرتروگرام ها Arthrogram تصاویر ناشی از آسیب بافت های استخوانی، غضروفی، عضلانی، تاندونی و راباط ها بسیار با کیفیت و دارای ارزش تشخیصی بالاتر می باشد، مراکز تصویر برداری تحت قرارداد درمان نو دارای این نوع از دستگاه های تشخیصی قدرتمند می باشند، می توانید جهت تجویز عکس آرتروگرام با دستگاه آرتروگرافی توسط ویزیت متخصص ارتوپدی در منزل با ما در تماس باشید.

آرتروگرام

  • آزمایش: آزمایش های مختلفی نیز برای تشخیص و درمان بیماری های ارتوپدی وجود دارد که مهم ترین آن ها:
  1. آزمایش ویتامین D3
  2. آزمایش سنجش تراکم استخوان
  3. آزمایش کلسیم
  4. بررسی مارکر های استخوانی
  5. آزمایش منیزیم
  6. آزمایش روماتیسم 

آزمایش در ارتوپدی

15 مورد از مهم ترین بیماری های ارتوپدی رایج کدامند؟ 

  • آرتریت Arthritis: آرتریت به التهاب مفاصل گفته می شود، انواع مختلفی از التهاب مفصل در بین بیماران ارتوپدی وجود دارد که مهم ترین آن ها:
  1. آتروز: نام دیگر این بیماری استئوآرتریت می باشد، استئوآرتریت می تواند ناشی از کهولت سن، بیماری و عوامل دیگر رخ دهد، در آرتروز ها کپسول های بین مفصلی و مایع میان مفصلی از بین رفته و دو مفصل بر روی هم حرکت می کنند، این امر به مرور زمان سبب ایجاد آسیب برای غضروف و مفصل خواهد شد.
  2. آرتریت روماتوئید: در این بیماری که یک نوع بیماری خودایمنی نیز محسوب می شود، سلول های ایمنی بدن بافت غضروفی و مفاصل را هدف قرار می دهند و با حمله به آن ها سبب ایجاد آسیب در این بافت می گردند.

از مهم ترین آرتریت های دیگر می توان به: آرتریت کودکان، آرتریت روماتوئید سپتیک (ناشی از عفونت)، آرتریت روماتوئید بعد از حادثه مانند سقوط از بلندگی یا تصادف، آرتریت پسوریاتیک ناشی از بیماری پوستی پسوریاز می باشد، از ویژگی های بارز تمام آرتریت ها درد مفاصل در هنگام بیدار شدن از خواب، تورم و درد در هنگام چرخش مفصل می باشد ، برای تشخیص و درمان این بیماری می توانید از خدمات ویزیت متخصص ارتوپدی در منزل استفاده نمایید.

آرتریت مفاصل

  • بورسیت Bursitis: بورس ها کیسه هایی هستند که سبب سهولت حرکت غضروف ها و مفاصل می شوند، از آن جایی که این کیسه ها دارای مایع می باشند (مایع ترشح شده از بافت سینوویال) حرکت نرم و بدون درد مفاصل را همراه دارند، در صورتی که به هر علتی این کیسه ها پاره، ضربه و یا فشار ببینند درد های بسیار شدید و وحشتناکی بیمار را در حرکات عادی روزانه خود تهدید خواهد کرد، از مهم ترین بورسیت ها می توان به بورسیت شانه، بورسیت آرنج، بورسیت مچ پا و بورسیت زانو اشاره نمود، درمان بورسیت با تجویز ضد التهاب ها به همراه استراحت کوتاه مدت همراه است.

بورسیت مفاصل

  • شکستگی Fracture: همانطور که از نام آن مشخص است به آسیب ناشی از ترک مویی، شکستکی کامل، خورد شدگی و شکستگی دوبل می گویند، شکستگی درد بسیار بالایی دارد به طوری که احتمال از هوش رفتن فرد ناشی از این عارضه وجود دارد، با توجه به اینکه اعصاب و عروق خونی بسیاری بر سطح استخوان و داخل آن وجود دارد، شکستگی های متعدد می تواند خطر خونریزی را نیز افزایش دهد، انواع شکستگی های رایج را می توان به موارد زیر تسقیم بندی کرد:
  1. مچ دست
  2. استخوان ترقوه clavicle
  3. استخوان بازو و ساعد
  4. استخوان جمجمه
  5. استخوان لگن
  6. استخوان ران
  7. استخوان ساق
  8. مچ پا 

تشخیص و درمان به موقع پس از حادثه در منزل و محیط درمانی و انجام پانسمان زخم در منزل تهران می تواند در جلوگیری از بروز آسیب جدید بسیار کمک رسان باشد.

شکستگی استخوان های بلند

  • پوکی استخوان Osteoporosis: یکی از بیماری های دوران پیری در افراد سالمند بیمار استئوپروز یا پوکی استخوان می باشد، عوامل بسیار گسترده مانند کهولت اندام های حمایت کننده بافت سخت استخوانی مانند غدد پاراتیروئیدی، تیروئیدی، رحم و بیضه ها و همچنین تغذیه ناکافی و عدم تحرک مناسب می تواند از علل دچار به پوکی استخوان باشد، از دلایل مهم تر می توان به عدم استفاده از مکمل های تغذیه ای مانند کلسیم، فسفر، پتاسیم و غیره اشاره نمود، در صورتی که دچار پوکی استخوان هستید می توانید از خدمات ویزیت متخصص ارتوپدی در منزل تهران استفاده نمایید تا از علائم بیماری و همچنین بروز مجدد عوارض ناشی از آن جلوگیری نمایید.

پوکی استخوان

  • پارگی تاندون Tendon rupture: پارگی تاندون ها نیز یکی از شایع ترین بیماری های ارتوپدی به حساب می آید، علل مختلفی در پارگی تاندون ها دخالت دارد که مهم ترین آن ها را می توان به بلند شدن آنی و اشتباه از جا، کشش نامناسب ورزشی، تصادفات، افتادن از ارتفاع، فشار اضافی در حین کار و جابه جایی وسایل و غیره اشاره نمود، درد ناشی از پارگی تاندون ها بسیار بالا می باشد و کنترل درد و علائم تا بررسی و تشخیص و درمان جراحی توسط پزشک از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است، از مهم ترین تاندن های بدن می توان به زرد پی یا آشیل Achilles اشاره نمود.
  • سندروم تونل کارپال Carpal tunnel syndrome: به فشار ناشی از عضلات و استخوان ها به عصب میانی دست که خود می تواند ناشی از اختلال در ساختار عصب ناشی از فشارهای متعدد به آن باشد را سندروم تونل کارپال می گویند، در برخی از فعالیت ها مانند فعالیت های ورزشی، شغلی و غیره احتمال آسیب به عصب میانی دست که در تونل کارپال به دست هدایت می شود وجود دارد که از علائم بارز آن می توان به سوزن سوزن شدن انگشتان درد، درد انگشت شصت و انگشت کوچک دست و ضعف استخوانی دست اشاره نمود، استفاده از مچ بند های طبی طبق تجویز متخصص ارتوپدی در منزل تهران می تواند از بروز عوارض پیشگیری نماید، در صورتی که درد کنترل نشود از داروهای کاهنده درد و همچنین از جراحی برای درمان این بیماری استفاده می شود.

سندروم تونل کارپال

  • تومور های استخوانی Bone tumor: در برخی موارد وجود تومور های استخوانی می تواند سبب بروز عوارضی مانند: کاهش وزن، بی حالی، ضعف و حتی مرگ شود، تشخیص و درمان سریع تومور های استخوانی می تواند امید به زندگی فرد مبتلا به سرطان استخوان را افزایش دهد، تومور های سرطانی مانند سایر تومور های بدن ناشی از تقسیم و رشد غیر قابل کنترل سلول های این اجزا می باشد، از آن جایی که استخوان ها نقش به سزایی در تولید گلبول های قرمز و سفید (ایمنی بدن) دارند در صورت ابتلا به سرطان استخوان عوارض جبران ناپذیری فرد را در بر خواهد گرفت، شروع شیمی درمانی و اصلاح اختلالات بدن مانند گلبول های قرمز با زدن پکسل خونی در منزل و غیره با تجویز متخصص ارتوپدی در منزل انجام پذیر خواهد بود، همچنین با برداشتن نمونه بیوپسی از استخوان فرد مشکوک می توان مرحله بیماری را در این افراد تشخیص داد.
  • پاچنبری Club foot: این اختلال یک اختلال مادر زادی می باشد که 50% از نوزادان مبتلا به آن هر دو پا کلاب فود و 50% دیگر نیز یک پا چنبری هستند، این اختلال اگر در همان روز های اول تولد فرد اصلاح شود احتمال برطرف شدن کامل این مشکل وجود دارد ولی اگر این اختلال درمان نگردد و به سنین بالا موکول شود سبب اختلال حرکتی و آسیب های زیادی به مفصل مچ پا ankle می شود با ویزیت متخصص ارتوپدی کودکان در منزل می توان اقدامات لازم برای درمان این اختلال را بررسی و برنامه ریزی نمود.

کلاب فوت در کودکان

  • پاپرانتزی Bracket leg: بیماری که در سنین کودکی تا سن 12 سالگی که استخوان ها نهایت رشد خود را دارند نمایان می شود، این بیماری باعث می شود تا هنگام ثابت نگه داشتن پاها در کنار هم حالت پراتز () بین پاها ایجاد شود، از علت های ایجاد این بیماری می توان به: رشد غیر طبیعی پاها، بلانت، پاژه و اختلالات غضروف و مفاصل زانو ها اشاره نمود، درمان قطعی برای رفع پا پرانتزی وجود دارد ولی استفاده مرتب از لبنیات در سنین کودکی، استفاده از مکمل های غذایی مانند ویتامین D می تواند مانع از ایجاد پای پرانتزی در کودکان شود، روش قطعی نام برده شده جراحی می باشد.

پاپرانتزی

  • پارگی دیسک کمر Lumbar disc rupture: پارگی دیسک کمر می تواند یک بیماری ارتوپدی دردناک و در عین حال خطرناک باشد، علل مختلفی برای پارگی دیسک کمر وجود دارد که از مهم ترین آن ها می توان به: کهولت سن، فشار کاری بالا، برداشتن جسم سنگین بدون تکیه گاه کافی، برخاستن اشتباه از محل نشستن خود و غیره مثال زد، علائم بسیاری در پارگی دیسک کمر به وجود می آید که مهم ترین آن ها:
  1. درد
  2. ترس و اظطراب
  3. بی حسی موقت و دائم تا درمان
  4. گز گز انگشتان
  5. بی حسی پیشرونده
  6. التهاب
  7. تیر کشیدن ناگهانی پشت باسن، ساق و ران پا
  8. اسپاسم یا گرفتگی عضلانی
  9. بی اختیاری ادرار یا مدفوع 

و غیره می باشد، از آن جایی که حرکت پس از بیرون زدگی دیسک یا پارگی دیسک بسیار خطرناک است می توانید سریعا جهت اعزام متخصص ارتوپدی به منزل و همچنین اعزام آمبولانس خصوصی تهران جهت انتقال بیمار به بیمارستان با درمان نو تماس حاصل نمایید.

پارگی دیسک کمر

  • دیسپلازی مفصل ران CHD: به اختلال مادرزادی که سبب عدم چفت شدن مفصل ران با لگن می شود را دیسپلازی مفصل را می گویند، در دیسپلازی مفصل را غضروف پوشاننده دو مفصل ران و لگن به دلیل رشد غیر طبیعی نمی تواند با هم چفت شود و این امر سبب ایجاد دررفتگی های متعدد در این مفاصل می شود، درمان این اختلال از درمان های حمایتی تا تعویض مفصل ران می تواند صورت بگیرد، یادآوری می کنیم که درمان در سنین کودکی بسیار آسان تر و کم خطر تر از دوران بزرگسالی خواهد بود.
  • آسیب بونیون ها Hallux valgus: بونیون یا هالوکس والگوس اختلالی است که در آن مفصل شست پا یا متاتارسال فالنژیال به دلایلی مانند فشار زیاد، تحمل وزن بالا، استفاده از کفش های غیر استاندارد و غیره دچار بیرون زدگی می گردند، اگر این اختلال درمان نشود سبب درد های بسیار زیاد به همراه التهاب در ناحیه هالوکس والگوس خواهد شد، استفاده از پد های انحراف همچنین جراحی هالوکس والگوس (بونیون) با تجویز پزشک توسط ویزیت پزشک متخصص ارتوپد در منزل تهران قابل رفع خواهد بود.

آسیب بونیون ها

  • دیسک کمر Lumbar disc: زمانی ماده بین مهره های کمری (دیسک ها) به دلایل مختلف مانند فشار اضافی، نشست و برخاست اشتباه، ورزش غیر حرفه ای و غیره به بیرون از فضای بین مهره ای رانده شود و اعصاب بین مهره ها محاصره شود می گویند فرد دچار دیسک کمر می باشد، دیسک کمر از نوع خفیف تا شدید دارد که هر کدام را می توان بدون جراحی نیز سرکوب علائم نمود، اگر درمان هایی مانند آویزان شدن از میله، قدم زدن در آب استخر و غیره نتواند درد های ناشی از دیسک کمر را بهبود ببخشد، از روش جراحی برای درمان آن استفاده می شود ، مشاوره با دکتر آنلاین ارتوپدی درمان نو می تواند شما را در بهبود علائم این درد ها یاری نماید.
  • آسیب های همسترینگ زانو: به مجموعه 3 تایی از عضلات دو سر پشتی ران، سمی تندنیوس Tendonius muscle و ممبرانوس Membranous muscle همسترینگ می گویند، وظیفه همسترینگ در باز و بسته کردن مفصل ران با استفاده از تاندون رابطی این 3 عصله با تاندون زانو می باشد، زمانی که به دلایل مختلف مانند کشیدگی بیش از حد، فشار زیاد و غیره این عضله دچار آسیب و یا پارگی شود حرکات زانو دچار اختلال خواهد شد، از این رو برای درمان آن سریعا باید به متخصص ارتوپدی مراجعه نمود، درصورتی که به هر دلیل شما عزیزان دچار چنین عوارضی شده اید می توانید با تماس با درمان نو درخواست ویزیت دکتر ارتوپدی در منزل تهران را اعلام نمایید، همچنین اگر درخواست پلاسموفرز در منزل را دارید نیز می توانید با در تماس باشید.
  • اسکولیوز Scoliosis:به انحنای ستون فقرات که می تواند در هر نقطه از ستون فقرات مشاهده شود را اسکولیوز می گویند، این عارضه می تواند از دوران کودکی و همچنین در دوران بزرگسالی و پیری خود را نشان دهد، از مهم ترین ععلل این بیماری می توان به: عدم ورزش کافی و تقویت سیستم عضلانی اسکلتی، آسیب به ستون فقرات، عدم رعایت نکات مراقبتی اسکلتی و غیره می باشد، از مهم ترین علائم این بیماری می توان به: افتادگی نامتقارن شانه ها، روبه جلو بودن یک طرفه قفسه سینه، حالت کمر ناهموار، متفاوت بودن طول پاها اشاره کرد، درمان آن در موارد ابتدایی با بستن کرست کمری و در شرایط حاد استفاده از جراحی ها می باشد.

اسکولیوز

انواع روش های غیر جراحی ارتوپدی در ویزیت متخصص ارتوپد در منزل چیست؟ 

  • خارج سازی مایع اضافی: در آسیب های مفاصل (خونریزی و مایع مفصلی نشت شده)
  • تزریق دارو: تزریق انواع دارو در آسیب های ارتوپدی مانند: ضد التهاب های استروئیدی، تزریق PRP، تزریق سلول های بنیادی
  • جا انداختن دررفتگی ها
  • استفاده از بریس کمری
  • گچ گیری 
  • آتل گیری 
  • شاک ویو تراپی 
  • درمان عفونت و التهاب با داروهای آنتی بیوتیک 

10 مورد از انواع روش های جراحی ارتوپدی چیست؟ 

  • جراحی تعویض مفصل
  • جراحی ترمیم رباط ها (مانند شانه، زانو، کتف، ACL و غیره)
  • جراحی و ترمیم شکستگی استخوان از طریق فیوژن ها، پلاک ها و پین ها
  • جراحی ستون فقرات
  • جراحی های استئوتومی مانند ناهنجاری هایی مثل پاچنبری
  • جراحی برداشتن استخوان اضافه
  • جراحی برداشتن تومور استخوانی
  • جراحی های برپایه آرترسکوپی
  • جراحی ارتوپدی کودکان
  • جراحی ترمیم تاندون ها مانند تاندون آشیل 

گیرندگان خدمت ویزیت متخصص ارتوپد در منزل تهران چه کسانی هستند؟

  • ورزشکاران: یکی از مهم ترین گیرندگان خدمت ویزیت فوق تخصص ارتوپدی در منزل تهران ورزشکاران هستند، این افراد به دنبال آسیب های ورزشی که گاها دچار آن می شوند تمایل به انجام ویزیت در منزل تهران برای درمان آسیب خود را دارند تا محیط درمانی، زیرا محیط های درمانی هم ازدحام بالا و هم انتقال عفونت بالایی برای این دسته از افراد دارد، از این رو برای درمان آسیب خود از ویزیت در منزل استفاده می نمایند.

ورزشکاران و خدمات ویزیت ارتوپدی

  • سالمندان: دسته بسیار مهم و حیاتی برای گرفتن خدمت ویزیت دکتر فوق تخصص ارتوپدی تهران سالمندان عزیز می باشند، سالمندان به دلایل معلوم مانند درد های مفاصل، پوکی استخوان، تغذیه ناکافی و غیره همیشه در معرض ایجاد بیماری های ارتوپدی هستند، از این رو برای جلوگیری از ایجاد آسیب می توانند به صورت دوره ای از ویزیت پزشک متخصص ارتوپدی در خانه استفاده نمایند.

سالمندان در ویزیت ارتوپدی

  • مردان: آقایان عزیز نیز از دسته بسیار مهم در گرفتن این خدمات می باشند، آقایان معمولا به دلایل مختلف مانند مانند مشغله کاری، عدم داشتن زمان کافی و غیره توان رساندن خود به مراکز درمان را ندارند، زیرا این کار سبب ایجاد هم صرفه اقتصادی و هم اتلاف زمان برای آن ها خواهد شد، بهترین کار برای مردان عزیز دارای مشکلات ارتوپدی درخواست اعزام دکتر ارتوپدی به خانه می باشد.

ویزیت ارتوپد برای قایان

  • بانوان:خانم های عزیز هم به دلایلی که برای آقایان اشاره نمودیم و همچنین ترس از مواجهه با مراکز درمانی از گیرندگان مهم خدمت ویزیت متخصص ارتوپدی در منزل می باشند.
  • معلولین: دسته دیگر از گیرندگان این خدمت معلولین عزیز هستند، معلولین با نداشتن دامنه حرکتی کافی توانایی رساندن خود به مراکز درمانی را ندارند، از این رو برای ویزیت دوره ای متخصص ارتوپدی نیازمند ویزیت این پزشکان در منزل خود هستند.
  • جانبازان: جانبازان عزیز نیز مانند معلولین توان کافی برای ماندن در نوبت های ویزیت و اتلاف زمان زیاد را ندارند، از این جهت برای انجام معاینات و تشخیص و درمان بیماری خود می توانند از ویزیت آنلاین متخصص ارتوپدی و همچنین ویزیت و تجویز دارو توسط متخصص ارتوپد در منزل تهران استفاده نمایند.

مزایای ویزیت دکتر ارتوپد در منزل چیست؟

  1. کاهش هزینه ها
  2. افزایش بهره وری
  3. افزایش امید
  4. دریافت خدمات بهتر
  5. دقت بالاتر در تشخیص و درمان
  6. معاینه دقیق تر
  7. پیگیری 24 ساعته
  8. شبانه روزی بودن خدمت
  9. استفاده از خدمات هم زمان مانند انما در منزل تهران
  10. استفاده از تجارب بهترین متخصص و فوق تخصص ارتوپدی در تهران
  11. صرفه جویی در زمان 

هزینه ویزیت دکتر ارتوپد در منزل تهران چقدر است؟

تعرفه ویزیت متخصص ارتوپد در منزل تهران با توجه به ابلاغیه تعرفه های پزشکی و پرستاری از جانب وزارت بهداشت به مراکز پرستاری در منزل قابل استناد خواهد بود، هر پروسیجر درمانی دارای قیمت واحدی می باشد که خدمات دیگر مانند تزریق سرم در منزل و غیره می تواند بر مبلغ پایه اضافه شود، از همین رو برای دریافت خدمات نام برده شده باید مشاهده شود که آیا تنها ویزیت به تنهایی انجام شده است یا از خدمات هم زمان نیز استفاده شده است؟ این هزینه برای امسال 1.500.000 میلیون تومان می باشد، شما عزیزان برای دریافت هزینه ویزیت دکتر ارتوپدی در خانه تهران می توانید با اپراتور های درمان نو تماس حاصل کرده و استعلام قیمت را اخذ نمایید.

نحوه درخواست خدمات به چه طریقی است؟

درخواست خدمات ویزیت ارتوپد در منزل

برای دریافت خدمات ویزیت پزشک ارتوپد در منزل شما می توانید از طریق سرشماره 02122927270 و همچنین فرم ثبت درخواست می توانید درخواست خود را به اپراتور ها اعلام نمایید، شما عزیزان به آسانی تنها یک تماس می توانید این خدمات را در خانه خود دریافت نمایید، اجرای خدمات تخصصی ویزیت متخصص ارتوپد در منزل تهران می تواند به بیمارانی که توانایی خروج از منزل را ندارد کمک نماید تا به آسانی این خدمات با ارزش را در منزل خود دریافت نمایند، اگر تمایل به دریافت این خدمات در منزل خود دارید از طریق راه های ارتباطی با ما در تماس باشید.

ویزیت پزشک متخصص ارتوپد در منزل با بیمه های تکمیلی و پایه

اجرای خدمات ویزیت دکتر ارتوپد در منزل با استفاده از تعرفه های بیمه تکمیلی و پایه در منزل قابل تعدیل قیمتی خواهد بود، شما عزیزان با استفاده از این مزیت می توانید هم هزینه های خود را کاهش دهید و هم در دریافت بهترین خدمات درمانی فائق گردید، با کاهش هزینه های درمانی با استفاده از بیمه بسیاری از بیماران حتی در نهایت هزینه ای نیز برای خدمات پرداخت نخواهند کرد، برای این کار در انتها شما به پزشک مرکز درخواست اعلام فاکتور نمایید تا با استفاده از فاکتور بتوانید به بیمه مراجعه کرده و هزینه پرداخت شده را دریافت نمایید.

ویزیت متخصص ارتوپد در منزل تهران شبانه روزی

ویزیت متخصص ارتوپد در منزل تهران شبانه روزی

جهت انجام این خدمت ساکنین محترم استان تهران می توانند به صورت 24 ساعته و شبانه روزی با درمان نو در تماس باشند، چرا که با برنامه ریزی های انجام شده برای درمان بیماران ارتوپدی و کاهش علائم بیماری آن ها توسط درمان نو امکان ارائه خدمات ویزیت متخصص ارتوپدی در منزل تهران شبانه روزی در تمام نقاط تهران آماده انجام به هم استانی های عزیز می باشد، همانطور که به شما عزیزان در این مطلب ارائه شد این خدمات به افرادی که توانایی انتقال تا بیمارستان را به دلایل حرکتی ندارد کمک می کند تا به آسانی بتوانند از خدمات تخصصی در خانه خود بهره مند شود و ما نیز در این راستا آماده خدمت گذاری به شما عزیزان خواهیم بود، اگر تمایل به دریافت این خدمات در منزل را دارید با ما در تماس باشید. 

 

faq

سوالات متداول

نیاز به کمک داری ؟ ما به سوالات شما پاسخ داده ایم

با توجه به علائمی که شما در ابتدا به اپراتور ها اعلام می نمایید از همان لحظه اعزام، پزشک متخصص ارتوپدی همراه با تجهیزات کافی خدمتتان اعزام می گردد.

بله، همچنین شما عزیزان می توانید جهت استعلام نام پزشک درمان نو از نظام پزشکی کشور اقدام نمایید.

هر نوع خدمات هم زمان در حیطه تخصص از جانب متخصصان ارتوپدی درمان نو قابل پیگیری است.

پرسش و پاسخ درمان نو

اگر سوالی در ذهن دارید یا نظری دارید از طریق فرم زیر ارسال کنید

loader
لطفا صبر کنید
مشاوره
فوری
÷