ثبت درخواست فوری
  • درمان زخم بستر
    نام و نام خانوداگی
  • شماره تماس
    انتخاب تاریخ
  • تماس فوری با ما
  • کافیست خدمت مورد نیاز خود را ثبت کنید و منتظر تماس کارشناسان ما بمانید.

loader
لطفا صبر کنید
درمان زخم بستر

زخم بستر برای هر خانواده ای که دارای بیمار بستری مطلق در تخت می باشد یکی از کابوس های نگهداری و مراقبت از بیمار آن ها به حساب می آید، زخم های بستر دارای درجات مختلفی هستند، درجه بندی زخم بستر زمانی که به گرید های 3، 4 و 5 می رسد بسیار حاد و خطرناک می گردد به صورتی که احتمال ترمیم بافت در زخم های درجه پنج حدود 70% کمتر از درجه 4 و به پایین می باشد، به هر حال در صورتی که فرد بنا به دلایلی دچار زخم بستر گردد همراهان او باید سریعا به درمان او اقدام نمایند، مرکز درمان نو با دارا بودن پزشک زخم و کارشناسان با تجربه زخم بستر می تواند شما را در این مسیر کمک نماید، با ما همراه باشید تا تمام ابعاد مختلف درمان زخم بستر در منزل را خدمتتان شرح دهیم.

 

call

مراحل ثبت درخواست در سامانه درمان نو

افتخار میکنیم که با خدمات دهی خوبی که داریم، توانسته ایم رضایت شما را جلب نماییم. همیشه در حال بالا بردن کیفیت خدمات و تعداد سفیران درمان نو هستیم تا اعتماد شما را جلب نماییم.
ثبت درخواست من
  • ثبت درخواست ثبت درخواست
    در ابتدا درخواست خود را از طریق فرم یا تماس تلفنی ثبت می‌کنید.
  • هماهنگی زمان مراجعه هماهنگی زمان مراجعه
    کارشناسان ما با شما تماس گرفته و پس از هماهنگی درخواست شما نهایی می‌شود.
  • اعزام همکاران ما اعزام همکاران ما
    نیروی متخصص به منزل یا محل کار شما اعزام شده و اقدامات لازم را انجام می‌دهد.
  • دریافت نتایج آزمایش دریافت نتایج آزمایش
    در صورت وجود آزمایش نتیجه از طریق کارشناسان ما خدمت شما ارسال میشود.
نیاز به مشاوره داری ؟ ثبت درخواست فوری

درمان زخم بستر در منزل

درمان زخم بستر در منزل

گاها شنیده می شود که یک شخص به دلایل مختلف مثل تصادف ، سکته مغزی، آسیب های نخاعی ناشی از افتادن از ارتفاع و غیره دچار عارضه نخاعی گشته و متاسفانه دیگر توانایی حرکت به شیوه قبل از این اتفاقات را ندارد، فکر می کنید اگر این شخص برای مدت طولانی با فرض اینکه مراقبت های عادی را هم خانواده او برایش انجام دهند و روی تخت باشد، برای پوست ناحیه تحت فشار که مدت هاست به علت عدم خون رسانی کافی دچار آسیب شده چه اتفاقی می افتد؟ بله این در واقع یکی از مشکلاتی است که افراد دارای ضایعات نخاعی، کهولت سن و غیره با آن دست و پنجه نرم می کنند، حال بیایید به سوال قبلی خودمان، به طور کلی اگر خون رسانی به علت فشار زیاد بر بافتی انجام نشود آن بافت دچار آسیب و در نهایت مرگ می شود، برای مثال فوق اگر شخص حتی با مراقبت های روتین مدت کوتاهی بر روی تخت خود بماند، قطعا دچار زخم بستر خواهد شد ، زخم بستر در واقع حالتی است که شخص به دنبال عدم تحرک کافی و ماندن در تخت بر اعضای تحت فشار او مثلا استخوان خاجی یا قسمت بیرونی استخوان لگن رخ می دهد، مرکز پرستاری در منزل درمان نو در این راستا برای درمان زخم بستر در منزل که زیر شاخه خدمات پانسمان در و تعویض پانسمان در منزل آماده ارئه خدمت به کاربران خود می باشد، شما می توانید با تماس با اپراتور های این مرکز درخواست کارشناس زخم بستر را ارائه نمایید تا در کوتاه ترین زمان ممکن بهترین پرستار زخم بستر استان تهران بر بالین بیمار شما اعزام گردد تا فرآیند درمان زخم بستر در منزل برای او انجام شود، در این مطلب میخواهیم تمام آن چیزی که شما برای دانستن درمان زخم بستر در منزل، پیشگیری از زخم بستر و غیره را می خواهید خدمتتان ارائه دهیم، پس با ما همراه باشید تا در مورد درمان زخم بستر در منزل نکات استثنایی را خدمتتان تقدیم نماییم، شما عزیزان همچنین می توانید برای خدمات رادیولوژی در منزل نیز از این مجموعه در خواست کمک نمایید.

زخم بستر چیست؟

زخم بستر چیست ؟

زخم بستر به آسیب بافت که می تواند شامل پوست، زیر پوست، ماهیچه و استخوان نیز باشد می گویند، نام دیگر این عارضه در علم پزشکی بد سور یا Bedsore می باشد، این عارضه به دلایل مشخص مثل قطع راه ارتباطی نخاع با مغز به دنبال صدمات ناشی از تصادفات رانندگی، کهولت سن و ضعف شدید سیستم اعصاب، قطع نخاع شدن به دنبال افتادن از ارتفاع می تواند رخ دهد.
فردی که دچار عارضه نخاعی شده است و توانایی حرکت را از دست داده به ناچار مجبور ماندن در تخت خود است، برای مقابله با اینکه بیمار دچار عوارض استراحت مطلق در تخت نگردد، خانواده او اقدام به انجام غیر اصولی تغییر پوزیشن در تخت می نمایند که احتمال ساییدگی نشیمنگاه و سایر اندام های در ارتباط با فشار بدن را دارد، جدایی از این حالت این فرد به علت اینکه اجابت مزاج خود را در تخت می نماید خطر عفونت و آلودگی برای وی بسیار بالا خواد بود و خود این عوامل مسبب ایجاد زخم های جدید و عفونی تر خواهند شد، فردی که دچار عارضه نخاعی شده شاید دیگر نتواند همان غذایی را که با میل میخورد اکنون نیز بخورد، به دنبال کاهش سطح انرژی در بدن او، فرد دچار انواع عفونت ها خواهد شد و توانایی ساخت بافت آسیب دیده (مثلا زخم بستر) را ندارد، از این رو متوجه می شویم که مراقبت از فرد عارضه نخاعی چقدر دارای نکته و مهم است که با دانستن این نکته ها به راحتی و به صورت روتین می توان سال ها با این عارضه زندگی نمود و یا اینکه اگر پیش آگهی درمانی نیز دارد برای او از درمان های بعدی استفاده کرد، درمان زخم بستر در منزل یکی از مهمترین اقدامات مقابله ای با این اتفاقات است، چرا که فرد قبل از اینکه با آسیب های بیشتر بافتی مواجه گردد، ما با اقدامات پیشگیرانه به مقابله با آن پرداخته ایم.

انواع زخم بستر 

برای دسته بندی انواع زخم بستر می توان:

  • زخم های فشاری: به این زخم ها pressure ulcer نیز می گویند، این زخم ها در نواحی تحت فشار رخ داده و عامل آن ها عوارض نخاعی می باشد، این زخم دارای استیج بندی است که به ترتیب:
  1. زخم بستر درجه اول: پوست ناحیه تخت فشار دچار قرمزی و التهاب شده، این ناحیه گر تر از سایر نواحی است و این خود یعنی التهاب در این ناحیه بیشتر شده است .
  2. زخم بستر درجه دوم: ایجاد تاول ، فرورفتگی در پوست و قرمزی ناحیه ی تحت فشار از ویژگی های این درجه از زخم فشاری است، معمولا این در این مرحله 40 درصد خون رسانی کم شده است و اگر درمان های مقدماتی صورت نگیرد پوست ناحیه جدا خواهد شد.
  3. زخم بستر درجه سوم: در زخم بستر درجه سوم دیگر پوست کنده شده است، احتمال دارد چربی و فاشیا نیز نمایان باشد، قسمتی از ماهیچه و عضله زیرین نیز به صورت جزیی درگیر است.
  4. زخم بستر درجه چهارم: در این نوع زخم علاوه بر آسیب های زیرین، عضلات نیز درگیر شده و عفونت در نواحی زیرین نیز رخ داده است، احتمال آسیب به استخوان به صورت جزیی نیز وجود دارد.
  5. زخم بستر درجه پنج: این نوع درجه بندی در بعضی تکست ها وجود دارد و نشان دهنده آسیب های بسیار شدید به بافت های زیر مثل عضله، فاشیا، استخوان های زیرین است، این نوع زخم دارای عفونت، اسلاف و بافت های نکروزه است.

زخم فشاری

  • زخم های دیابتی: به این زخم ها Diabetic ulcer هم می گویند، این زخم ها به دنبال آسیب های ناشی از تنگ شدن عروق تحتانی افراد دیابتی رخ می دهد. در افراد دیابتی به علت اینکه قند در عروق چسبیده و سبب کم شدن جریان خون در عروق می  شود، خونرسانی به بافت های بدن نیز کم می شود، به همین علت است که عدم توجه به مراقبت های ویژه در این بیماران سبب ایجاد زخم های متوسط تا شدید می گردد، مهم ترین نوع زخم های دیابتی از نوع زخم های پای دیابتی یا diabetic foot است، در این نوع زخم ها نیز استیج بندی یا همان درجه بندی زخم لحاظ می شود که در مثال بالا گفته شد.

زخم بستر دارای چه علامت های عمومی و اختصاصی است؟

کسانی که دچار زخم بستر می شوند دارای علامت های عمومی و اختصاصی هستند که از مهم ترین آن ها می توان به:

  1. تغییرات رنگ پوست محل زخم: یکی از علامت های اختصاصی در زخم های بستر، تغییرات رنگ پوست ناحیه زخم است ، معمولا این ناحیه دارای رنگ قرمز در اطراف و تا حدودی پریده در وسط زخم دارد.
  2. گرم تر شدن ناحیه زخم: به دلایل التهابات ناحیه زخم، بافت آن ناحیه نیز گرم تر از بقیه مناطق پوست خواهد بود.
  3. متورم شدن ناحیه زخم: التهاب سبب تورم سلول ها شده که این خود به معنای استارت تخریب سلولی است.
  4. تب: ایجاد تب در بیماران دارای زخم بستر امری بسیاری شایع است، در این افراد به دنبال عفونت در نواحی زخم ، تب های متعددی رخ می دهد.
  5. لرز: به دنبال عفونت، بیماران دارای زخم بستر دچار لرز های ناگهانی هم می شوند که علت آن می تواند عفونت باشد، عفونت سبب فعال شدن سیستم ایمنی گردیده و در این بیماران به صورت لرز و تب نمایان می شود.
  6. تنگی نفس: به دنبال لرز های ناگهانی، امکان ایجاد تنگی نفس به دنبال تنفس های سریع و ممتد وجود دارد.
  7. التهاب بافتی: نوع دیگری علامت های زخم بستر التهاب های بافتی در این بیماران است، ایجاد التهاب در بافت هایی مثل مغز، کبد و اندام های دیگر در این بیماران قابل مشاهده می باشد، با انجام آزمایش در منزل مانند آزمایش CRP یا آنزیم واکنشی بدن در التهابات می توان صحت درستی این نظریه را اثبات نمود.
  8. آسیب های قلبی و تپش قلب های مکرر: به دنبال عفونت و انتقال آن از طریق خون به سایر بافت ها، امکان عفونت قلب مثل پریکاردیت pericarditis وجود دارد که پیامد آن تپش قلب های ناگهانی و درد قفسه سینه خواهد بود.
  9. پیشرفت زخم ناحیه درگیر: از نشانه اختصاصی ابتلا به زخم بستر می تواند تغییر درجه یا استیج زخم را اشاره نمود، در یک بیمار دچار زخم بستر اگر درمان به موقع صورت نپذیرد امکان تبدیل زخم از درجه 1 به و سپس به 3 و غیره وجود دارد.

زخم بستر در چه نواحی تشکیل می شود؟

نواحی تشکیل زخم بستر

مهم ترین نواحی تشکیل زخم بستر به ترتیب:

  1. لاله هر دو گوش: لاله های گوش ابتدایی ترین محل برای ایجاد زخم های بستر هستند، نام دیگر غضروف های لاله گوش Auricle ها هستند که فشار ناشی از وزن سر را تحمل می کنند.
  2. پشت استخوان دو کتف: این محل مرکز فشار بالا تنه می باشد، نام دیگر استخوان کتف scapula نام دارد، پشت استخوان کتف به دلیل فشار هایی که از جانب گردن ، سر و دو کتف بر آن می آید از مهم ترین مراکز در ایجاد زخم های فشاری هستند.
  3. روی استخوان های میانی کمر: نام دیگر این استخوان ها back bone بوده و از نواحی هستند که در معرض ایجاد زخم های ناشی از فشار وزن بدن می باشند، در بیماران دائما در تخت هستند و از فرآیند change position در آن ها استفاده نمی شوند، معمولا نواحی پشت کمر و روی استخوان های آن ها دچار زخم های جزیی تا وسیع می گردد.
  4. استخوان ساکروم یا خاجی: می توان گفت مهم ترین نقطه در ایجاد زخم های بستر همین ناحیه یعنی sacral bone است، استخوان ساکروم نقطه ثقل بدن حین خواب بوده و تمام فشار ناشی از لگن و بالا تنه را تحمل می کند، بیمارانی که برای ادامه زندگی متاسفانه باید از تخت استفاده نمایند، در اکثر مواقع دچار زخم در این ناحیه می شوند که با پیگیری شما همراهان عزیز جهت درمان زخم بستر در منزل برای آن ها می توان از ایجاد عوارض احتمالی به طور کلی پیشگیری نمود.
  5. پشت استخوان های پا: از نواحی دیگر در ایجاد زخم بستر از نوع فشاری و دیابتی همین نقطه یعنی استخوان پشت پا یا ankle bone می باشد ،استخوان های مچ پا وظیفه تحمل وزن پاها در حین خواب را بر عهده دارند، در بیماران دچار عارضه نخاعی فشار ناشی از وزن پاها به صورت مداوم سبب ایجاد کاهش جریان خون و در ادامه ایجاد زخم در پشت پاها می شود، شما عزیزان برای فراهم کردن تمهیدات لازم جهت مراقبت از بیمارتان و همچنین درمان زخم بستر در خانه خودتان می توانید با این مجموعه خدمات پرستاری در منزل درمان نو در تماس باشید، همچنین شما برای دریافت خدمت ویزیت پزشک در خانه می توانید به اپراتور های ما درخواست خودتان را اعلام نمایید.
  6. پشت زانو ها: یکی از دیگر از نواحی درگیر در ایجاد زخم بستر می تواند پشت زانو های بیمار باشد، نام دیگر این مفصل knee joint است که با ایجاد فشار از ناحیه زانوهای بیمار سبب زخم شدن آن می شود.
  7. اطراف جمجمه بیمار: یکی دیگر از مناطق دیگر مستعد در ایجاد زخم بستر اطراف جمجمه skull است که با رعایت تغییر پوزیشن مناسب می توان به راحتی از ایجاد آن جلوگیری نمود.
    نواحی از دست که بر روی تخت افتاده: یکی دیگر از نواحی مهم در ایجاد زخم بستر، اندام هایی مثل دست است که بر روی تخت افتاده است، استفاده از بافتی نرم مثل بالشت بر جلوگیری از ایجاد زخم در این اندام ها کمک می نماید.

چه چیز هایی باعث زخم بستر می شوند؟

در این مطلب در رابطه با انواع زخم بستر و استیج بندی آن ها و همچنین نواحی ایجاد شدن آن ها صحبت کردیم، وقت را غنیمت میدانیم تا در مورد عواملی که باعث ایجاد زخم بستر می شوند نیز توضیحاتی اجمالی خدمت شما سروران عزیز ارائه دهیم.
از مهم ترین عواملی که باعث زخم بستر می شوند می توان به:

  1. آسیب های نخاعی: آسیب های نخاعی یکی از مهم ترین عوامل ایجاد زخم بستر هستند، متاسفانه تصادفات از علل شایع در ایجاد این نوع عارضه ها به حساب می آیند، در علت های دیگر عارضه های نخاعی می توان به افتادن از بلندی، آسیب به سر بر اثر برخورد جسم سخت و نزاع و دعوا اشاره نمود، در بیمارانی که دچار عارضه های نخاعی می گردند مراقبت های روتین و همچنین پیشگری و درمان زخم بستر در منزل از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است.
  2. کهولت سن: یکی از موارد دیگر ابتلا به زخم های فشاری، افزایش سن و از کار افتادگی بدن است، در این بیماران به دلیل عدم توانایی در حرکت ایجاد زخم های فشاری در بستر بسیار شایع است، درمان زخم بستر در خانه و راه های پیشگیری از ایجاد زخم بستر می تواند برای این دسته از افراد بسیار مهم و حیاتی باشد.
  3. بیماری های ناعلاج: متاسفانه برخی بیماری ها همانند سرطان، سبب ایجاد ناتوانی شدید در فرد گردیده، به صورتی که فرد قادر به حرکت نیست، این بیماران نیز در خطر ابتلا به زخم های فشاری هستند و مقابله و پیشگیری از ایجاد زخم در آن ها از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است.
  4. بیماران دیابتی: دسته دیگر از بیمارانی که مستعد ایجاد زخم های بستر هستند، بیماران دیابتی می باشند، بیماران دیابتی به دلیل چسبیده شدن قند ها به رگ هایشان جریان خون طبیعی بدنشان را از دست داده و در معرض ایجاد زخم های متعدد می باشند.
  5. سکته های مغزی: دسته دیگر از بیماران مستعد ایجاد زخم بستر، بیمارانی هستند که دچار زخم بستر شده اند، این بیماران به دلیل آسیب های همیشگی و یا موقت مغز، نیاز به پیشگیری و در صورت نیاز درمان زخم بستر در خانه دارند.

مهم ترین دلایل ایجاد زخم فشاری یا زخم بستر 

دلایل زخم بستر

از مهم ترین دلایل ایجاد زخم های بستر می توان به:

  1. وزن بالا
  2. افراد با وزن پایین که به اصطلاح بیماران کاشکتیک می گویند، زیرا از بافت و نسج ضعیفی برخوردار هستند
  3. ساییدگی و اصطکاک حین تغییر وضعیت بیمار
  4. مجاورت بافت تحت فشار با ادرار و مدفوع
  5. رطوبت زیاد ناحیه تحت فشار
  6. خشکی بیش از حد ناحیه تحت فشار
  7. عدم استحمام کافی و میکروارگانیسم زدایی از سطح پوست
  8. ضعف سیستم تغذیه ای
  9. استرس
  10. کم خونی
  11. کاهش سطح الکترولیت های بدن
  12. جراحی ها مثل لگن با برش عمیق پوست همراه است که خود مستعد ایجاد زخم در افراد سالمند خواهد بود 

جلوگیری از ایجاد زخم بستر در منزل 

فرض کنید بیماری به دنبال یک عارضه نخاعی دچار فلج اندام ها گردیده و از اکنون به بعد، باید استراحت مطلق در تخت داشته باشد، برای این بیمار طبق نکته هایی که گفته شد هزاران عامل و دلیل تهدید کننده زندگیش خواهند بود، یکی از مهم ترین عوامل همین زخم بستر ناشی از فلج اندام های اوست، کاری که ما می توانیم به عنوان خانواده او برای وی انجام دهیم در مرحله اول جلوگیری از ایجاد شدن زخم بستر در وی است، ما با دانستن راه کار های مفید و به روز می توانیم در ادامه زندگی او نقش اصلی را ایفا کنیم، از مهمترین فاکتور های جلوگیری از ایجاد زخم بستر می توان به وصل سوند ادرار در منزل، وصل سوند بینی معده در منزل و تزریق آمپول عضلانی در منزل این بیمار اشاره کرد، با انجام هر یک از این تکنیک ها به حد قابل توجهی به پیشگیری از ایجاد زخم بستر در این بیمار کمک نموده ایم، با ما همراه باشید تا در مورد راه کار های درمانی خانگی و علمی زخم بستر بیشتر صحبت نماییم.

درمان های خانگی موثر برای زخم بستر

حال که در مورد انواع زخم و عوامل و دلایل ایجاد آن دانستیم، وقت آن رسیده تا در مورد درمان های آن بیشتر صحبت کنیم، در این مطلب میخواهیم راه های درمان زخم بستر در خانه را به صورت کامل خدمت شما عرض کنیم.

از مهم ترین درمان های خانگی برای زخم بستر می توانیم به:

  1. شستشوی منظم بدن فرد
  2. تغییر پوزیشن یا حالت خواب بیمار
  3. عدم ماساژ ناحیه زخم: زیرا تخریب بافتی را بیشتر می نماید
  4. استفاده از آب کافی برای بیمارمان (درصورت عدم میل بیمار به آب استفاده از تزریق سرم در منزل)
  5. مرطوب نگه داشتن بدن فرد با پماد A+D: گاها دیده شده برای تبلیغات محصولات خود افرادی order استفاده از کرم های مرطوب کننده و غیره می دهند، بدانید فرد گیرنده خدمت شما نیاز به پماد ویتامینه دارد، ساده ترین پماد ویتامینه با بهترین کاربرد نیز همان پماد آ د است
  6. استفاده از بالشت زیر اندام هایی که بیشتر در معرض زخم بستر هستند(مثلا زیر مچ پاهای بیمار)
  7. پوشک کردن بیمار و جلوگیری از ایجاد عفونت بر سطح پوست نواحی تناسلی و پرینه
  8. شستشوی مرتب نواحی تناسلی و پرینه با پودر بچه و آب ولرم( به هیچ وجه از گرم یا بسیار سرد استفاده نکید )
  9. چرب نمودن بدن با پماد وازلین: استفاده از لوسیون و سایر پماد های تجاری ممنوع! ساده ترین روش برای چرب کردن سطح پوست همان پماد وازلین است که خاصیت درمانی نیز دارد
  10. زدن پماد موپیریسین بر ناحیه ادراری جهت جلوگیری از ایجاد عفونت و حتی زخم در این نواحی
  11. استفاده از رژیم پر ویتامین سی، پر پروتئین و پر کربوهیدرات: مهم ترین و باز هم می گوییم مهم ترین عامل نگهدارنده بیمار تغذیه مناسب اوست، حتما برای تغذیه بیمار برنامه ریزی داشته باشید، استفاده از مکمل های تغذیه ای مثل میلاتک و فست میل و اینترامیل همراه با جوشان های ویتامین سی طبق تحقیقات تا درصد بسیار بالای از ایجاد زخم و سستی در بدن بیمار جلوگیری می نماید
  12. استفاده از عسل: عسل در گذشته نیز در طب سنتی از مهم ترین داروهای گیاهی به حساب می آمده است، در صورتی که فرد زخم بستر دارد می توانید از ترکیب حنا و عسل و روغن زیتون استفاده نمایید، این ماده را با هم ترکیب نمایید و به مدت 1 ساعت بر روی زخم بستر بیمار بگذارید، نیاز به پانسمان کردن نیست و بعد از 1 ساعت آن را بشویید ، معجزه می کند!
  13. اگر پس از شستشوی زخم بیمار، زخم به خونریزی افتاد از داروهای گیاهی مثل: پنیرک و گل ختمی و یا دم الاخوین استفاده نمایید، برخی داروهای شیمیایی نیز از همین گل ختمی و پنیرک به عنوان ماده اولیه ساخته می شوند
  14. استفاده از روغن شتر مرغ برای نرم کردن پوست بدن
  15. ترکیب پودر گیاه گزنه و عسل: این دو را با هم مخلوط کنید و مرهم را تا 24 ساعت دست نزنید، این مرهم هم خاصیت ضد میکروبی دارد و هم محرک ایجاد بافت های گرانوله (قرمز) در بیمار گیرنده خدمت خود می شود
  16. برای شستشوی زخم می توانید از محلول آب نمک استفاده نمایید، برای ساختن این محلول از یک لیتر آب آشامیدنی با 5 قاشق چایخوری نمک می توانید استفاده نمایید.

درمان زخم بستر با عسل

درمان زخم بستر با عسل

از عسل در طب سنتی هم به عنوان یک ماده غذایی سالم و هم به عنوان یک داروی همه فن حریف در درمان اکثر بیماری ها یاد شده است، عسل دارای خواص بسیار مهم در درمان اکثر عفونت ها محسوب می شد، امروزه نیز این ماده با وجود آمدن بسیاری از آنتی بیوتیک ها و ضد التهاب های شیمیایی به عنوان داروی اصلی در درمان انواع عفونت ها و زخم های باز و بسته استفاده می شود، از خواص و عصاره عسل برای تهیه پماد های درمان زخم بستر در کل دنیا استفاده می شود، مثلا پماد مدی هانی  Medihoney یکی از پماد های با کارایی بالا در درمان زخم بستر است که در دسترس نیز وجود دارد و از پایه عسل طبیعی ساخته شده است، در گذشته از فواید درمانی عسل برای درمان ، تورم لثه ها، جلوگیری از عفونت کلیه ها و مجاری ادرای و به عنوان مرهم برای زخم های تیر خورده، باز و بسته استفاده می شد، میزان اسیدیته عسل ای امکان را به باکتری ها نمی دهد تا فضا برای رشد آن ها باز باشد، علت این امر هم به دلیل غلظت ماده ای عسل و ایجاد ترکیبات اسمزی و زیست فعالی عسل می باشد، عسل دارای انواع زیادی از آمینواسید های (پیش ساخت های پروتئین) مورد نیاز در تکثیر سلولی بوده و همچنین با خود بسیاری از ویتامین ها و الکترولیت های مهم نیز دارد، این امر باعث می شود تا اگر از عسل به عنوان مرهم استفاده شود، هم سبب نزم شدن بافت های خشک و هم سبب ضد عفونی آن ها و در نهایت هم سبب ایجاد تغذیه در این بافت ها شود، از مهم ترین ویژگی عسل در درمان خانگی زخم بستر با عسل:

  1. ضد باکتریایی بودن عسل 
  2. ایجاد محیط مرطوب با خاصیت اسمزی و تبادل آب بین خود بافت 
  3. نرم سازی بافت های زرد و سیاه (اسلاف و گرانوله)
  4. دارای انواع ویتامین ها مثل گروه ویتامین های B
  5. دارای انواع مختلف الکترولیت ها 
  6. تغذیه سیستم ایمنی جهت مقابله با عفونت ها (تحویل گلوکوز یا قند به لکوسیت ها)
  7. ایجاد محیط اسیدی و مقابله با ایجاد میکروارگانیسم 

حال با گفتن تمام این نکات می توانیم متوجه شویم که درمان زخم بستر با عسل چقدر می تواند به ما جواب دهد، شما برای درمان خانگی زخم بستر با عسل می توانید ابتدا زخم را با آب و نمک شستشو بدهید، سپس با تهیه یک گاز پزشکی استریل و رعایت نکات کنترل عفونت برای بیمار خود مرهم عسل خود را ساخته و به روی زخم بیمار بگذارید، این کار را تا 21 درمان و همچنین هر روز یعنی هر 24 ساعت انجام دهید، البته توصیه می شود برای اینکه زخم بستر بیمار خود را در منزل درمان کنید کافی است از درمان نو درخواست کمک نمایید تا کارشناسان زخم ما به همراه دکتر داخلی در منزل تهران (در صورت لزوم) در اسرع بر بالین شما حاضر گردند.

درمان زخم بستر با سشوار در منزل

درمان زخم بستر با سشوار

سوال های بسیار زیادی در مورد درمان زخم بستر با سشوآر! پرسیده شده است که در این مطلب هر آن چیزی که در رابطه با این فرآیند وجود دارد را خدمتتان عرض می کنیم، شما عزیزان برای گرفتن خدمات تنقیه یا انما در منزل نیز می توانید با درمان نو در تماس باشید، درمان زخم بستر با سشوآر یک درمان نیست! در واقع ما در حیطه تخصصی درمان های زخم بستر در منزل تهران چیزی به عنوان درمان با سشوآور نداریم، در این خصوص دیده می شود که برخی نظراتی در رابطه با این حرکت داده اند، به طور کلی بافت هایی که دارای التهاب هستند متورم، گاها مرطوب و در برخی موارد حتی خیس نیز می شوند، معمولا بین خانواده های بیماران دارای زخم بستر این جمله منتقل می شود که ما با سشوآر زخم بیمارمان را که شسته بودیم خشک کردیم و بعد چند روز و چند ماه بهتر شده! بعد با مشاهده بالینی این بیماران دیده که استیج این زخم ها نه تنها کاهش یافته بلکه روند بهبودی آن ها از نظر درمان گر زخم پسرفت هم داشته است، توجه کنید اگر درمان زخم بستر با سشوآر یک درمان علامتی نه قطعی هم بخواهد باشد، باید زیر نظر یک درمان گر زخم انجام شود، البته در بسیاری از موارد (حداقل تا جایی ما دیده ایم) درمان گر از گرفتن سشوآر روی زخم استفاده نمی کند، چون این کار  سبب ایجاد آسیب به بافت گرانوله و خونی بیمار خواهد شد، در هر صورت برای جلوگیری از ایجاد عوارض احتمالی در بیمارتان سعی کنید اصولی ترین روش را انتخاب نمایید، ما اینجا هستیم تا در اسرع وقت برای شما عزیزان کارشناسان زخم خود را اعزام نماییم تا با پایش و درمان اصولی از ایجاد عارضه و عوارض احتمالی خودداری شود.

بهترین و سریعترین درمان زخم بستر در منزل

درمان خانگی زخم بستر شدید با انجام روش های اصولی همراه با پایش مرتب و منظم مرحله به مرحله درمان زخم بستر را می توان بهترین و سریعترین روش درمان زخم بستر در منزل دانست، حال برای دست یابی به بهترین و سریعترین درمان زخم بستر باید چه کنیم؟ جواب به این سوال در دستان درمانگر های زخم است! بیایید قبول کنیم حیطه درمان زخم بستر در منزل یک تخصص است و قرار نیست که شما در هر حیطه تخصص داشته باشید، شما با قرار دادن شرایط بیمار به یک درمانگر زخم این امکان را به او می دهید تا با تجربه ای که دارد هر روز بهترین و سریعترین عمل را انجام دهد تا شما به بهبود زخم بیمارتان نزدیک تر گردید، البته راه کار های خانگی وجود دارد که به شما کمک می کند تا شما نیز به درمان زخم بستر بیمار در منزل خود اقدام نمایید، ولی فکر کنید زخمی که در استیج 3 قرار دارد و عفونی شده است هم آیا شما قادر به درمان آن هستید؟ اگر جواب شما بله است که دست دست مریزاد! و شما یک کارشناس زخم هستید ولی اگر نه بهتر است فرآیند بهبود و درمان زخم خود را به کارشناسان زخم بسپارید، در این جا می خواهیم در رابطه با بهترین و سریعترین روش های درمان زخم های تازه شکل گرفته و نهایتا در مرحله استیج 2 زخم را در منزل با دستان خودتان به شما توضیح دهیم، مهم ترین کار هایی که شما برای بهبود علائم و حتی درمان زخم های ابتدایی می توانید کنید:

  • تشک مواج: استفاده از تشک های مواج و خرید آن ها توسط شما، می تواند از ایجاد زخم های جدید، بسیار جلوگیری نماید، همچنین سبب می شود اگر فردی مستعد زخم شدن باشد از آن مقابله نماید، تغییر وضعیت بیمار هر 4 ساعت در تخت و برداشتن فشار از روی نواحی تحت فشار در ایجاد جریان خون و کم کردن علائم زخم بستر بسیار موثر است.

تشک زخم بستر

  • خشک و مرطوب نگه داشتن پوست: در مطاب بالا هم عرض کردین ، سعی کنید از چرب کننده های طبیعی برای نرم نگه داشن پوست بیمار استفاده نماییدد.
  • آلوئه ورا: استفاده از پماد الوئه ورا می تواند در درمان زخم های استیج 1 و 2 بسیار بسیار موثر باشد، این گیاه دارای خاص ضد التهابی و ضد میکروبی است، اگر دسترسی به خون این گیاه دارید با برش آن و خارج شدن ژل آن و با مالیدن آن بر روی زخم از پیشروی زخم جلوگیری نمایید، البته ژل و خامه ژل های این گیاه نیز در بازار وجود دارد.

آلوئورا در درمان زخم بستر

  • پماد کالاندولا: استفاده از این پماد برای رساندن اکسیژن به بافت های زیرین زخم بسیار موثر است، از پماد کاندولا برای زخم های سایشی ، بستر های درجه 1 و 2 استفاده می شود.

پماد کالاندولا

  • پماد آلفا: کاهش دهنده اثرات التهابی زخم است ، استفاده از آن در زخم بستر های سوختگی مثل ماندن طولانی مدت وزن بدن بر روی یک عضو می تواند مورد استفاده قرار بگیرد.

پماد آلفا

  • دروشیت یا زیرانداز: استفاده از دروشیت ها از ایجاد رطوبت در زیر بیمار جلوگیری می نماید، عدم رطوبت در زیر بیمار می تواند به درمان آن و جلوگیری از ایجاد باکتری و میکروارگانیسم ها کمک نماید.

دروشیت

درمان زخم بستر با زردچوبه

درمان زخم بستر با زردچوبه

یکی دیگر از درمان های خانگی زخم بستر، درمان آن با زردچوبه است، زردچوبه سبب افزایش سطح جریان خون ،تقویت سطح ایمنی بدن و مبارزه با عفونت می نماید. خواص زرد چوبه در ایجاد محیط اسیدی در ناحیه زخم عفونت دا، آسیب به غشای باکتری های هوازی و بی هوازی و همچنین در از بین بردن عفونت های سالمونلایی و کلبسیلایی بسیار موثر می باشد، در جنگ جهانی دوم از مرهم عسل و زردچوبه برای درمان و پیشگیری عفونت سربازان در خط مقدم استفاده می شد.

بهترین پماد خارجی زخم بستر

در رابطه با این مورد نظرات بسیار زیادی وجود دارد، هر یک از کارشناسان زخم بستر با توجه به تجربه بالینی خود نظرات متفاوتی را بیان می کنند، ما در این جا 10 تا از بهترین پماد و پانسمان هایی که در درمان زخم بستر موثر بوده اند را با ایجاد همه پرسی از کارشناسان زخم خود آورده ایم، این پماد ها نسبت به سایز پماد ها از بیشترین تاثیر مثبت در درمان زخم بستر برخوردار بوده اند، البته درمان زخم بستر فقط معطوف به استفاده از پماد نیست و برای درمان آن یک برنامه ریزی مفید نیاز است، مهمترین و بهترین پماد برای زخم بستر:

  • پماد کانوین: این پماد در دو تیوب 30 و 60 میلی گرمی موجود است، از این پماد در زخم بستر های استیج نهایی و استیج 3 که پوست کندگی کامل شده است استفاده می شود.

پماد کانوین

  • پماد کامفیل:از این پماد برای ترمیم زخم های درجه 2 و 3 و همچنین نرم کردن اسلاف زرد رنگ که با عدم توجه به آن تبدیل به بافت نکروزه سیاه می گردد استفاده می شود، این پماد همراه با مرهم های ثانویه بر روی زخم گذاشته شده و هر 24 تا 48 ساعت تعویض می گردد.

پماد کامفیل

  • پماد اترک کلوپلاست: این پماد برای خشکی های شدید پوست اطراف زخم یا خود زخم استفاده می شود، این پماد از اوره و اسید لاکتیک ساخته شده و کاربرد های زیادی در درمان زخم دارد.
  • ژل پیوریلون: معمولا در تیوب های 25 گرمی است، برای زخم های درجه 3 و 4 نکروزه استفاده می گردد، این ژل ر تماس با بافت نکروزه و اسلاف ایجاد حالت ژله ای می کند که باعث افزایش رطوبت می گردد.

ژل پیریلون

  • پانسمان های سوربکت: انواع مختلفی دارد و از آن ها در درمان مرحله به مرحله زخم بستر می توان استفاده نمود.
  • پانسمان نوبا: این پانسمان نیز برای درمان زخم های درجه 1 الی 4 مورد استفاده قرار می گیرد، تاثیرات چمگیری در حین استفاده از این پماد مشاهده شده است.
  • پماد کیتوهیل: از این پماد در درمان زخم های درجه 2 و 3 استفاده می شود، سبب ایجاد تحریک بافتی شده و تولید کننده بافت های نوظهور مثل گرانوله است.
  • پماد لوهمن روشه: پرکاربرد و کم یاب! پماد و پانسمان های آلمانی می باشند که بهترین ها را در تجربه خود دارند.
  • پانسمان های یوروفارم: از این پماد و پانسمان ها هم در درمان های مقطعی و قطعی درمان زخم بستر در منزل استفاده می شود.
  • پماد بر پایه عسل مدی هانی: این پماد بر پایه عسل بوده و تاثیرات بسیار خوبی را در درمان زخم بستر در منزل دارد.

شما عزیزان برای درمان قطعی زخم بستر در خانه  می توانید با درمان نو در تماس باشید تا در کوتاه ترین زمان ممکن پرسنل با تجربه کارشناس زخم ما بر بالین شما حاضر گردند.

درمان زخم بستر عمیق در منزل

درمان زخم بستر عمیق

متاسفانه با شنیدن زخم بستر عمیق متوجه می شویم که فرد دارای زخم چه مدت است که از مراقبت های روتین به دور است، زخم هر نوع هم که باشد زمان می برد تا به مرحله عمیق تبدیل گردد، البته برای این اتفاق نباید به خانواده بیماران خرد گرفت، چون بسیاری از همراهان درصدد بهبودی همراهانشان هستند ولی راه کار های مناسب را در اختیار ندارند و یا با افراد سودجو مواجه شده اند که به جای برنامه ریزی در درمان و گرفتن حقوق خود، فقط در پی گرفتن پول و سود خود هستند، به هر حال و با توجه به تمام این عوامل راه کار های بسیار مناسب و نوینی برای درمان خانگی زخم بستر شدید وجود دارد که از مهم ترین آن ها می توان به:

  • استفاده از دستگاه وکیوم تراپی در منزل: دستگاه وکیوم ابزاری است که جهت درمان زخم های عمیق مورد استفاده قرار می گیرد، این دستگاه با ایجاد مکش در بافت زیرین خود از طریق پد و کانکشن، سبب تحریک بافت می شود و این امر سبب ایجاد بافت های نو ظهور یا به اصطلاح گرانوله می گردد، استفاده از دستگاه وکیوم در درمان زخم های عمیق در منزل می تواند جایگزین بسیاری از روش ها باشد که برخی افراد غیر وارد و سودجو به شما پیشنهاد می کنند.
  • لیزر درمانی زخم در منزل: این دستگاه سبب ایجاد تحریکات بسیار زیاد در دیواره سلول های آسیب دیده می گردد مثلا با تحریک بلوک و ساختار های کلاژنی سبب ایجاد بافت های گرانوله جدید می گردد، ایجاد تحریکات فیبر سازی نیز در لیزر درمانی زخم در منزل دیده می شود، از لیزر درمانی در کاهش درد و التهابات زخم نیز استفاده می شود.
  • استفاده از اوزون: در این روش ابتدا بافت ناحیه زخم مثلا پاها درون پوشش (کیسه) ای قرار می گیرد ، سپس گاز اوزون O3 به درون کیسه با فشار بالا تخلیه می شود، پس از تخلیه گاز شلنگ یا تیوب باد کننده از کیسه خارج می گردد، بافت زخم در مجاورت گاز اوزون تا 30 دقیقه الی 1 ساعت می ماند، این کار باعث می شود تا تا زخم به شدت هر چه تمام تر ضد عفونی گردد و آماده عملیات پانسمان شود، این روش در ضد عفونی کردن بافت های دارای عفونت های باکتریایی و قارچی بسیار حائز اهمیت است.
  • استفاده از پلاسمای تازه خون برای درمان زخم بستر در منزل: در این روش ابتدا خون بیمار به میزان مشخص توسط فرد دهنده خدمت از بیمار گرفته شده و به دستگاه سانتریفیوژ منتقل می گردد، سپس با چرخش های متعدد اجزای خونی جدا می شوند پلاسما نیز برداشته می شود، در این مرحله پلاسمای خود فرد به عنوان مرهم بر روی زخم گذاشته می شود، در بیشتر موارد تاثیرات به سزایی در این نوع درمان مشاهده گردیده است.

درمان قطعی زخم بستر

همانطور که گفته شد ما برای درمان زخم های بستر راه کارهای متعددی داریم، از درمان خانگی تا درمان های نوین در منزل در هر صورت این بستگی به شما دارد که چه نوع درمانی را برای عزیز خود جهت بهبود شرایط جسمانی وی اتخاذ می نمایید، هر چقدر شما برای درمان بیمار زود تر اقدام نمایید قطعا بهتر و زودتر جواب خواهید گرفت، برای درمان اصولی سعی کنید از مشاوران ، کارشناسان زخم مشورت بگیرید، استفاده خود سرانه از پماد های درمان کننده زخم بسیار خطرناک خواهد بود، چرا که متاسفانه شما اطلاعات کافی از نوع استیج ، انواع عفونت زخم و غیره را ندارید، از درمان های قطعی زخم بستر می توانیم به:

  • استفاده اصولی از دارو های درمان کننده زخم در منزل
  • مشورت با افراد کارشناس مثل کارشناس زخم
  • بهره گیری از خدمات روتین شرکت های پرستاری مثل درمان یار جهت مراقبت از بیمار خود
  • انجام مراقبت های روتین روزانه توسط خودتان
  • استفاده از رژیم غذایی مناسب برای بیمارتان
  • رعایت نکات بهداشتی در مزل و بر بیمار 

اشاره نمود .

کارشناس زخم بستر در منزل 

برای ایجاد برنامه مراقبتی مفید، کارا و هدفمند در درمان زخم بستر در منزل شما نیاز به یک شخصی دارید که با تجربه خود بتواند شما را در این حیطه راهنمایی کند، این فرد باید دارای سابقه روشن همراه با نمونه درمان های زخم های گذشته خود به صورت بروشور باشد، زمانیکه یک شخص ادعای درمانگر زخم را دارد، باید به ما ثابت کند که چه نوع زخم هایی را در درمان های قبلی خود درمان نموده است، دیده شده افراد مختلفی در لباس کارشناس زخم ظاهر می شوند که فقط هدف آن ها دریافت پول و گرفتن سود خود از خانواده های بی گناه مریضان است، ما ادعا نمی کنیم درمان نو هر نوع خدمات خود را با گذشته درخشان خود خدمت همراهان عزیز این مجموعه به آن ها القا می نماید، شما برای دست یابی به دکتر زخم بستر در منزل تهران و همچنین کارشناس زخم بستر در منزل تهران فقط کافی است تا با این مجموعه در تماس باشید، اپراتور های ما ابتدا شرایطی از قبلی سن، جنس، بک گراند بیماری و سوابق درمانی را از شما می پرسند، به شما مشورت می دهند و با یک برنامه ریزی مناسب به شما کمک می کنند تا در ادامه درمان زخم دیگر نگران حضور هیچ شخص و هیچ کسی نباشید.

دکتر زخم بستر در منزل

دکتر زخم یک پزشک متخصص است که به بستری کردن و مراقبت از بیماران با زخم‌ های پوستی و زخم‌های خستگی می‌ پردازد، وظایف اصلی او در منزل شامل موارد زیر می‌ شود:

  1. ارزیابی بیمار: دکتر زخم بررسی و ارزیابی زخم بیمار را انجام می‌ دهد تا نوع، اندازه، و شدت زخم را تشخیص دهد.
  2. تعیین درمان: بر اساس ارزیابی، دکتر زخم تصمیم می‌گیرد که چه نوع درمانی برای بهبود زخم مناسب است، مانند تمیز کردن زخم، استفاده از پانسمان یا داروها و یا درمان‌ های تکمیلی.
  3. مراقبت در منزل: دکتر زخم ممکن است برای تعیین نحوه درمان و مراقبت از زخم به منزل بیمار برود، او ممکن است باندهای مورد نیاز را ارائه دهد، راهنمایی در مورد تغییر باند و نگهداری منظم از زخم ارائه دهد.
  4. آموزش به بیمار و خانواده:دکتر زخم به بیمار و خانواده‌ او آموزش می‌ دهد که چگونه مراقبت مناسب از زخم را در منزل انجام دهند و همچنین علائم نگران‌کننده را شناسایی کنند.
  5. پیگیری و مانیتورینگ:او با بیمار تماس مستمر دارد تا پیشرفت زخم را پیگیری کند و در صورت لزوم درمان را تغییر دهد یا بهبودی را ارزیابی کند.
  6. همکاری با تیم درمانی: در صورت لزوم دکتر زخم با سایر پزشکان و متخصصان بهبودی مشترک بیمار را هماهنگ می‌ کند.

دکتر زخم بستر در خانه در تخصص پزشکی زخم‌ ها (بخصوص زخم‌های مزمن و دشوار) مهارت های لازم را دارد و برای بهبودی بیماران در منزل تلاش می‌ کند.

روش درمان زخم بستر

روش درمان زخم بستر در منزل

درمان زخم بستر یک روش تخصصی است که برای مراقبت و بهبود زخم‌ های پوستی و ترومایی استفاده می‌ شود، این درمان متناسب با نوع و شدت زخم بستر و وضعیت بیمار است، مراحل و روش‌ های عمومی درمان زخم بستر شامل موارد زیر می‌ شود:

  • تمیز کردن زخم: ابتدا زخم بستر باید تمیز شود تا از عفونت و آلودگی پیشگیری شود، این شامل شستشو و ضدعفونی زخم با محلول‌ های مناسب می‌ شود.
  • استفاده از پانسمان ها:بستری کردن زخم با استفاده از باند های مناسب برای حفظ رطوبت زخم و جلوگیری از عفونت از جمله روش‌های درمان زخم بستر است، پانسمان های مختلف برای زخم‌ های مختلف و شرایط متفاوت مناسب هستند.
  • فشار مناسب: برای برخی زخم‌ ها، مانند زخم بستر های فشارمحور، استفاده از بستر های خاصی که فشار را منظم و متوازن توزیع می‌ کنند ضروری است.
  • درمان های مکمل: برخی زخم‌ ها به درمان های مکمل نیاز دارند، از جمله درمان های موضعی یا سیستمیک مانند درمان‌ های ضد التهابی یا ضد عفونی.
  • تغذیه مناسب: تغذیه صحیح و مناسب نقش مهمی در بهبود زخم‌های بستر بازی می‌ کند، برخی زخم‌ ها نیاز به تغذیه با پروتئین بالا دارند تا فرایند بهبودی را تسریع کنند.
  • مراقبت‌ های متداول: مراقبت‌ های منظم و دقیق از زخم بستر از جمله تغییر و تعویض پانسمان، پوشش‌ دهی مناسب، و کنترل عفونت‌ ها و التهاب‌ ها اساسی است.

درمان خانگی عفونت زخم بستر

هنگامی که با یک زخم بستر مواجه هستید و علائم عفونت زخم (مانند قرمزی، درد، گرمی، و ترشحات غیرعادی) را تشخیص می‌ دهید، باید به پزشک خود مراجعه کنید تا ارزیابی دقیق تر و درمان حرفه‌ای دریافت کنید، هرگز خودسرانه به درمان خانگی عفونت زخم بستر پرداخته نشود، زیرا ممکن است باعث تشدید وضعیت و ایجاد مشکلات جدی تر شود، برای درمان خانگی زخم بهتر است از نظریات و تجربیات لازم متخصصان و کارشناسان زخم در این حیطه استفاده نمود، مرکز درمان نو در این مسیر می تواند کمک رسان شما عزیزان باشد.

آیا زخم بستر خوب می شود؟

آیا زخم بستر خوب می شود؟

 

بله، اما بستگی بسیاری از عوامل دارد، از مهم ترین عوامل می توان به:

  1. نوع مراقبت
  2. انواع ابزار های مناسب ترمیم زخم
  3. درمان زخم با استفاده از کارشناس
  4. استفاده از ابزار های پیشگیرانه زخم مثل تشک، رینگ و موارد دیگر
  5. استفاده از رژیم غذایی مناسب با استفاده از رژیم درمانی در منزل
  6. استفاده از مراقبت های کوتاه تا بلند مدت در منزل

تمامی این موارد با استفاده کارشناسان و پزشکان مرکز درمان نو در منزل شما عزیزن قابل اجرا و دریافت می باشد، اگر این موارد به اصولی انجام شود می توان به آانی درمان را برای بیماران دارای زخم بستر اجرا نمود.

پماد برای زخم بستر سالمندان

از انواع پماد ها برای زخم بستر سالمندان می توان به:

  • پماد موپرسین
  • پماد مدی هانی
  • پماد آلفا
  • پماد سیلور
  • پماد زینک
  • پماد کتوهیل

این چند پماد با توجه به نظریات کارشناسان زخم بستر و پزشکان درمان کننده زخم ارجحیت بالاتری دارند.

عکس انواع زخم

در این قسمت قصد داریم در رابطه با انواع زخم عکس هایی برایتان بگذاریم:

  • عکس زخم بستر درجه 1:

زخم بستر درجه 1

  • عکس زخم بستر درجه 2:

زخم بستر درجه 2

  • عکس زخم بستر درجه 3:

زخم بستر درجه 3

  • عکس زخم بستر درجه 4:

زخم بستر درجه 4

  • عکس زخم بستر درجه 5:

زخم بستر درجه 5

هزینه درمان زخم بستر در خانه چقدر است؟

هزینه درمان زخم بستر در منزل به عوامل مختلفی بستگی دارد مانند: تعداد جلسات انجام زخم بستر، خدمات حین زمان بستر، انجام خدمات هم زمان مثل گرفتن فشار خون، قند خون و غیره، اما جای نگرانی وجود ندارد، شما برای درخواست انجام خدمات درمان زخم بستر در منزل کافی است که با ما در ارتباط باشید، تمام نرخ های موجود برای انجام این برنامه ریزی و درمان طبق آیتم هایی است که وزارت بهداشت و درمان آموزش پزشکی به شرکت های مراقبتی اعلام می نماید و هیچ مبلغ مازاد برای شما به همراه نخواهد داشت، جهت بهره مندی از خدمات درمان زخم بستر در خانه خودتان با اپراتور های ما در ارتباط باشید.

درمان زخم بستر در منزل تهران شبانه روزی

درمان زخم بستر در منزل تهران شبانه روزی

دیگر برای تعویض پانسمان، انجام پروسیجر هایی مثل دبرید یا برداشتن زخم نکروزه بیمار و غیره نیاز نیست که شما از ماشین شخصی خودتان استفاده نمایید و با سختی هایی مثل جابه جایی بیمار، ترافیک، هزینه، انتظار نوبت در مرکز درمانی مواجه شوید، شرکت خدمات پرستاری پزشکی درمان نو با توجه به اینکه دارای کارشناسان خبره، با سابقه و قابل استعلام کاری است، خدمات درمانی خود مثل درمان زخم بستر در منزل را در تمام تهران پوشش می دهد، همه ساکنین مناطق تهران در هر نقطه از تهران از شمال تهران تا جنوب تهران، از شرق تهران تا غرب تهران و حتی مناطق حاشیه ای تهران مانند: اسلامشهر، یافت آباد، شهریار، گرم دره، وردآورد، بومهن، رودهن، جاجرود، لواسان، فشن، شهر ری، قرچک، ورامین، تهرانسر و غیره می توانند در هر لحظه از روز با این مجموعه تماس حاصل نمایند و درخواست خود را ارئه دهند، این خدمات 24 ساعته و شبانه روزی می باشد، کارشناسان ما در اسرع وقت بر بالین آن ها اعزام خواهند گشت.

درمان زخم بستر در منزل شمال تهران 

برای همه محله های شمال تهران درمان نو آماده خدمت درمان زخم بستر در منزل است، اهالی محله های: شمیرانات، دارآباد، ولنجک، قیطریه، زعفرانیه، دروس، اختیاریه، دولت، تجریش، ونک، دزاشیب، قلهک، سوهانک، جردن، امانیه، کامرانیه، داوودیه (میرداماد)، فرشته، الهیه، دیباجی، ظفر، مینی سیتی، پاسداران، لویزان، اوین و درکه، اقدسیه، زرگنده، ازگل، جماران و نوبنیاد می توانند جهت دستیابی به خدمات پرستاری و پزشکی و همچنین بهره گرفتن از خدمات درمان زخم بستر در منزل از این مجموعه درخواست کمک نمایند.

درمان زخم بستر در منزل غرب تهران 

برای محله های غرب برنامه ریزی ویژه ای جهت درمان زخم بستر انجام شده است، کارشناسان زخم این مجموعه با رعایت نکات مهم در ریختن پلن درمانی در درمان زخم بستر برای شما، آماده خدمت به شما هستند، محله های: صادقیه، شهرک غرب، سعادت آباد، بلوار فردوس، چیتگر، وردآورد، ستارخان، گیشا، جنت آباد، باغ فیض، سازمان برنامه، پونک، تهران ویلا، شهران، اکباتان، شهر آرا، آزادی و دامپزشکی می توانند جهت دستیابی به خدمات درمان زخم بستر در منزل با این مجموعه درتماس باشند.

درمان زخم بستر در منزل شرق تهران 

اهالی محترم محله های شرق همواره با حجم ترافیک بالا ، همراه با کمبود امکانات فراگیر درمانی با هزینه مناسب دست و پنجه نرم می کنند ، درمان نو در خدمت شماست تا در امر بهداشت و درمان کمک رسان شما باشد، مردم ساکن محله های: تهرانپارس، نارمک، سید خندان، رسالت، هفت حوض، پیروزی، نبرد، استخر  خاک سوید، سرخه حصار، تهران نو، تسلیحات، لشگر، باقری، فلکه های اول تا 4 تهرانپارس، دلاوران، تکاوران و سایر محله های شرق می توانند با این مجموعه جهت درمان انواع زخم در تماس باشند.

درمان زخم بستر در منزل جنوب تهران 

شما ساکنین محترم محله های: خانی آباد، نازی آباد، یاخچی آباد، آذری، بازار بزرگ، بریانک، قرچک، شهر ری، اسلامشهر، یافت آباد، مهرآباد، مهرآباد جنوبی، خزانه، دروازه غار، شوش، مولوی، خراسان، منیریه، شاپور، امیربهادر، سیروس، امیریه، مشیریه، افسریه، اتابک، جوادیه نیز می توانند جهت دسترسی به امکانات به روز درمان زخم با این مجموعه در تماس باشند.

سوالات مهم شما در رابطه درمان زخم بستر در منزل

  • بهترین دکتر زخم بستر در تهران کیست؟

در رابطه با بهترین پزشک زخم بستر در منزل تهران باید خدمتتان عرض نماییم که مرکز درمان نو از مجرب ترین نیرو های تخصصی و درمانگر زخم در منزل که تا کنون بالغ بر 1000 مورد درمان موفق داشتند بهره می برد، اگر تمایل به دریافت خدمات درمانی از جانب آن ها دارید می توانید از اپراتور های درمان نو درخواست خود را بخواهید، اما قصد داریم برای افزایش آگاهی شما لیستی از پزشکان و مراکز درمان زخم را برایتان بازگو نماییم:

  1. کلینیک زخم پلاس
  2. کلینیک زخم بیمارستان نیایش
  3. کلینیک زخم بیمارستان عرفان
  4. کلینیک دکتر زخم تهران
  5. کلینیک زخم هانی
  6. کلینیک زخم تلما
  7. کلینیک زخم آسود
  • برای درمان بستر چه باید کرد؟ برای زخم بستر چه کار کنیم؟
  • برای درمان زخم بستر شما باید ابتدا رویکرد درمانی مناسب برای فرآیند بهبود زخم خود انتخای نمایید، بهتر است برای آنکه جوابدهی و بازدهی بهتری را در این مسیر تجربه نمایید از کارشناسان زخم بستر در منزل استفاده نمایید.
  • زخم بستر به استخوان رسیده درمان می شود؟

بله، اگر راه کار های درمانی و اصولی در مسیر درمان همانطور که در قسمت های بالا خدمتتان اعلام شد استفاده گردد می توان این زخم بستر به استخوان رسیده را درمان نمود.

  • چگونه کارشناس زخم شویم؟

برای کارشناس زخم شدن شما باید در کلاس های تطوری و عملی مراکز آموزش زخم شرکت کرده و مرحله به مرحله آموزش های لازم را فرا بگیرید، از شرکت های مهم در آموزش زخم می توان به: شرکت کیتوتک، شرکت لوهمن روشه، شرکت بی براون اشاره نمود.

  • داروی گیاهی برای زخم بستر چیست؟

عسل، آلوئرا، زردچوبه، روغن نارگیل، عصاره جوجوبابا از مهم ترین دارو های گیاهی برای زخم بستر است.

  • درمان زخم بستر با شربت معده ممکن است؟

بله، این شربت دارای آلمینیوم است که خاصیت ضد میکروبی و بوگیر دارد، از طرفی این کاتیون در افزایش تحریک رشد سلول ها هم موثر است، اما حتما قبل از انجام این فرآیند باید با دکتر زخم و کارشناس زخم مشورت نمایید.

 

faq

سوالات متداول

نیاز به کمک داری ؟ ما به سوالات شما پاسخ داده ایم

بله، تمام خدمات ممکن درمان زخم بستر از جانب مرکز قابل انجام می باشد.

درمان زخم بستر یک روند مدتی دارد، درمان زخم های بستر نیاز به مدت زمان دارد ولی قطعا درمان خواهند شد.

با توجه به نوع زخم و مدت زمان درمان متفاوت است، لطفا تماس بگیرید و از هزینه ها مطلع شوید.

پرسش و پاسخ درمان نو

اگر سوالی در ذهن دارید یا نظری دارید از طریق فرم زیر ارسال کنید

loader
لطفا صبر کنید
مشاوره
فوری
÷