ثبت درخواست فوری
پنتوپرازول

پنتوپرازول

approved-by-doctors

تأیید‌‌‌‌‌‌‌ شده توسط پزشکان متخصص درمان نو

محتوای این مقاله صرفا برای افزایش آگاهی شماست. قبل از هرگونه اقدام، جهت درمان از پزشکان درمان نو مشاوره بگیرید.

پنتوپرازول یک داروی کمکی برای کنترل ترشح اسید PPI، درمان کننده جانبی برخی از اختلالات گوارشی و همچنین به عنوان کمک کننده در محافظت از سیستم گوارشی در کانسر (سرطان) می باشد، اشکال مصرفی این دارو به 3 نوع قرص، کپسول و آمپول می باشد که روش مصرف هر یک متفاوت اما عملکرد نهایی آن ها به یک صورت می باشد، داروی پنتوپرازول با نام های مختلف در دسته های دارویی مختلف شناخته می شود که از مهم ترین آن ها می توان به قرص نولپازا، قرص پنتومید، قرص پنتوسک، Pantoprazole، آفازول (افازول)، Protonix یا پروتونیکس، پانتوپرازول سدیم و پنتاپرازول، پنتوبایوزول، پنتوس، قرص پنتوس ۴۰، پنزول، قرص پپتیکر، قرص انتریک کوتد، پنتوکیم، پنتومید، پانتوسید، پنتوپرازول نولپازا، Pantosec، Pantoprazol-sandoz، Pantocid و Pantoloc Control اشاره نمود، از آن جایی که کاربرد و عوارض داری پنتوپرازول گسترده می باشد دانستن فواید، عوارض و احتیاطات تزریق و مصرف این دارو می تواند در افزایش بهره گیری مناسب این دارو بسیار موثر باشد، ما از مرکز پزشکی درمان نو با شما خواهیم بود تا در رابطه با مهم ترین نکات دارویی آمپول پنتوپرازول برایتان توضیحات مفیدی را ارائه نماییم، اگر سوالی ذهن شما را در انتهای مطالب درگیر کرد می توانید از طریق بخش کامنت ها آن را با ما در میان بگذارید.

پنتوپرازول چیست؟

پنتوپرازول چیست؟

پنتوپرازول یک داروی پروتون پمپ اینهیبیتور (یا مهارکننده پمپ پروتون PPI) است که وظیفه خنثی سازی اسید معده را بر عهده دارد، پنتوپرازول به اشکال قرص، کپسول و آمپول در دسترس می باشد که با نام های تجاری نولپازا، پنتومد و پنتوسک در قالب قرص های پرمصرف و آفازول در قالب آمپول شناخته می شود، کاربرد های زیادی از پنتوپرازول به عنوان داروی درمانی Therapeutic drug و پروفیلاکسی یا پیشگیری کننده Preventive medicine در دسترس می باشد که از مهم ترین آن ها می توان به درمان زخم معده، درمان ورم معده، درمان زخم دوازدهه و پروفیلاکسی در سرطان های گوارشی و خونریزی های گوارشی مورد استفاده قرار می گیرد، معمولا بهترین زمان مصرف داروی پنتوپرازول به ناشتایی و اول صبح باز می گردد.

پیشنهاد ویژه: اگر نیاز به تزریقات در منزل دارید با شماره تلفن تزریقات در منزل در تماس باشید.

روش های مصرف داروی پنتوپرازول چیست؟

روش های مصرف داروی پنتوپرازول به 3 روش اصلی یعنی قرص، کپسول و آمپول تقسیم بندی می گردد، دانستن چگونگی تزریق و دوز دارویی در اسکال مختلف می تواند شناخت دارویی ما را افزایش دهد تا با بینش کامل بتوانیم از این داروی پرکاربرد استفاده نماییم، از مهم ترین اشکال مصرفی داروی پنتوپرازول می توان به موارد زیر اشاره نمود:

آمپول پنتوپرازول

آمپول پنتوپرازول وریدی که با نام 40 mg pantoprazole ampoule در نسخ دارویی در دسترس است اولین دسته مهم و سریع الاثر داروی پنتوپرازول می باشد که تزریق آن می تواند با سرعت بسیار بالا درمان سوزش سرمعده، جلوگیری از تشدید خونریزی معده، کنترل علائم سرطان معده، کنترل علائم رفلکس معدوی، در درمان علائم شدید تهوع و استفراغ موثر باشد، این دارو در برخی از موارد به صورت تزریق مستقیم داخل رگی Direct intravenous injection و در بسیاری از موارد با تزریق داخل سرم و عضله مورد استفاده قرار می گیرد، معمولا دوز پیشگیری یا Prophylaxis این دارو 40 میلی گرم در روز و به صورت ناشتا می باشد اما در برخی موارد که نیاز به دریافت بیشتر و استفاده از خاصیت درمانی آن می باشد می توان تا 2 الی 3 دوز در روز تزریق گردد، متخصص گوارش یا داخلی بر اساس نیاز بیمار از دریپ پنتوپرازول وریدی به صورت مدت زمان های طولانی تا 3 الی 5 روز نیز استفاده می کند.

قرص پنتوپرازول

قرص پنتوپرازول در دسته پرمصرف این دارو قرار می گیرد که باید طبق نظر پزشک و دستور او استفاده گردد، برخی از افراد از قرص پنتوپرازول به روش خودسرانه استفاده می کنند که روشی بسیار نامناسب و اشتباه می باشد، از این قرص برای سالمندانی که اختلال در هضم دارند، ریسک بالا جهت خونریزی معده دارند و کاندید سرطان گوارشی و جراحی هستند برای درمان و کنترل بیماری استفاده می شود، از مهم ترین قرص پنتوپرازول می توان به قرص نولپازا، قرص پنتومید، قرص پنتوسک اشاره نمود که در بین این قرص ها پنتومد از مابقی کم عارضه و پر استفاده تر می باشد.

کپسول پنتوپرازول

از کپسول های پنتوپرازول نیز می توان برای درمان سوزش سردل، ترش کردن معده به خصوص بزرگسالان و همچنین کنترل علائم حاد گوارشی همانند خونریزی معده استفاده نمود، در حال حاضر از کپسول پنتوپرازول به صورت روتین استفاده نمی شود و علت آن نیز به عوارض جانبی دارو همانند ایجاد احساس تهوع و تشدید یبوست می توان اشاره نمود.

داروی پنتوپرازول برای چیست؟

داروی پنتوپرازول برای چیست؟

با توجه به سوال های پرتکرار کاربرانی که به دنبال مصرف داروی پنتوپرازول هستند در قالب: "قرص پنتوپرازول ۴۰ برای چیست؟ قرص پنتومید برای چیه؟ آمپول افازول چه کاربردی داره و برای چیه؟ آمپول پنتوپرازول برای چیست؟3 آمپول پنتوپرازول در سرم برای چیست" لازم دانستیم تا توضیحاتی در این حیطه خدمتتان ارائه نماییم، همانطور که خدمتتان اعلام شد داروی پنتوپرازول یک داروی پروتون پمپ بلاکر است که وظیفه خنثی کردن اسید معده را بر عهده دارد، معمولا با بلاک شدن اسید و کاهش ترشح هر عارضه ای که می تواند توسط ترشح زیاد اسید معده بر دستگاه گوارش وارد شود خنثی و پیشگیری می شود، از مهم ترین موارد استفاده از داروی پنتوپرازول (آمپول و قرص) می توان به موارد زیر اشاره نمود:

  1. کاهش ترشح اسید معده
  2. درمان ازوفاژیت فرسایشی
  3. درمان تومور پانکراس یا روده به نام سندرم زولینگر-الیسون
  4. درمان بیماری ریفلاکس معده
  5. درمان سوزش سر دل ناشی از بیماری ریفلاکس معده به مری (GERD)
  6. کمک به درمان زخم دوازدهه duodenal ulcer
  7. کاهش استرس معده
  8. کاهش ریسک ابتلا به خونریزی معده و GIB
  9. پیشگیری کننده از عوارض برخی از داروهای سرطانی

البته در رابطه با هر یک در قسمت های زیر بیشتر توضیحات تخصصی ارائه خواهد شد که با ما همراه بمانید.

ساختار دارویی پنتوپرازول چیست؟

پنتوپرازول با فرمول شیمیایی C16H15F2N3O4S | CID 4679 – PubChem از دسته داروی های بلاک کننده پروتون پمپ می باشد که وظیفه آن کاهش یا مهار ترشح بیشتر از حد اسید معده می باشد، هر قرص (یا آمپول 40 میلی گرمی پنتوپرازول) حاوی 45.1 میلی گرم یا 22.6 میلی گرم پانتوپرازول سدیم سسکوی هیدرات (به ترتیب معادل 40 یا 20 میلی گرم پانتوپرازول) با ترکیبات غیرفعال: کلسیم استئارات، کراسپوویدون، مانینیتول، ایرونوتول، مانیتول متاکریلیک و اسید کوپلیمر می باشد، بیایید سری به وبسایت NHS بزنیم، به نقل از وبسایت NHS:

Pantoprazole is a type of medicine called a proton pump inhibitor (PPI). Proton pumps are enzymes in the lining of your stomach that help it make acid to digest your food. Pantoprazole prevents proton pumps from working properly. This reduces the amount of acid the stomach makes.

پانتوپرازول نوعی دارو به نام مهارکننده پمپ پروتون (PPI) است. پمپ های پروتون آنزیم هایی در پوشش داخلی معده هستند که به آن کمک می کنند تا اسید را برای هضم غذای شما بسازد. پانتوپرازول از عملکرد صحیح پمپ های پروتون جلوگیری می کند. این مقدار اسیدی که معده می سازد کاهش می یابد.

متابولیسم این دارو در کبد، فراهمی زیستی 77% (به درصد قابلیت جذب یک ماده خوراکی، دارو یا سم در گردش خون بدن، قابلیت جذب در بدن گفته می‌شود) و نیمه عمر حذف آن 1-2 ساعت می باشد، این دارو اگر آمپولی باشد به صورت پودر قابل حل مورد استفاده قرار می گیرد، این دارو در سلول ‌های جداری معده با مهار برگشت ناپذیر Hydrogen potassium ATPase ترشح اسید معده را سرکوب می‌ کند، پنتوپرازول در دسته C گروه بارداری قرار دارد.

دسته دارویی پنتوپرازول در کدام دسته قرار دارد؟

دسته دارویی پنتوپرازول در کدام دسته قرار دارد؟

دسته دارویی پنتوپرازول در PPI ها یا proton-pump inhibitors قرار دارد که داروهای این دسته در مهار ترشح پروتون ها (که تبدیل به اسید معده می شوند) بیشترین کاربرد را دارد، داروهای این دسته در درمان برخی از مشکلات معده و مری تجویز می‌ شوند که وظیفه آن ها کاهش میزان ترشح اسید معده می باشد.

پیشنهاد ویژه: جهت تجویز و نحوه مصرف پنتوپرازول به صفحه ویزیت متخصص گوارش در منزل مراجعه کنید.

کشور های سازنده داروی پنتوپرازول کدامند؟

به صورت کلی پنتوپرازول چه به صورت قرص، آمپول و کپسول که باشد یا ساخت داخل و یا خارج کشور است که بازار دارویی در دسترس می باشد، برخی از بیمارانی که برای اولین بار از پنتوپرازول های خارجی استفاده کرده اند عادت رژیم دارویی آن ها به انواع خارجی آن ها می باشد، در مقابل برخی دیگر نیز فقط پنتوپرازول های ساخت ایران را ترجیح می دهند، اما آیا شما می دانید که نام و کشورهای سازنده پنتوپرازول های خارجی و ایرانی کدامند؟ در قسمت زیر در رابطه با هریک توضیحات کاربردی را خدمتتان ارائه نموده ایم:

پنتوپرازول خارجی

قرص و آمپول پنتوپرازول خارجی که در بازار دارویی ما از ارزش بالایی برخوردار است از نقطه نظر نام شرکت و کشور سازنده به شرح زیر می باشد:

  1. قرص نولپازا خارجی NOLPAZA >> کشور سازنده: اسلوونی >> شرکت سازنده: داروسازی اکتوورکو و تحت لیسانس KRKA
  2. قرص پروتونیکس PROTONIX >> کشور سازنده: آمریکا >> شرکت سازنده: فایزر پزشکی Pfizer Medical

پنتوپرازول ایرانی

قرص و آمپول پنتوپرازول ایرانی که در بازار دارویی ما وجود دارد از نقطه نظر نام شرکت به موارد زیر تقسیم بندی می شود:

  1. پنتومد >> شرکت سازنده: شرکت داروسازی تهران شیمی
  2. قرص پنتوپرازول عبیدی >> شرکت سازنده: شرکت داروسازی عبیدی
  3. پپتی کر PEPTICARE >> شرکت سازنده: شرکت داروسازی روناک
  4. آفاپرازول >> شرکت سازنده: آفا شیمی
  5. پنتاپرازول >> شرکت سازنده: دانا (البرز پخش)

انواع دوز های مصرفی پنتوپرازول به چند دسته تقسیم می شود؟

انواع دوز های مصرفی پنتوپرازول به چند دسته تقسیم می شود؟

پنتوپرازول به صورت کلی در 2 دوز 20 و 40 میلی گرمی در دسترس دارویی می باشد که آمپول آن در حال حاضر در دوز 40 میلی گرم تولید و عرضه بازار دارویی می گردد، اما قرص پنتوپرازول در دو دوز 40 و 20 میلی گرمی موجود است که می توان آن را از داروخانه های معتبر سطح استان با نسخه پزشک خریداری نمود، در رابطه با هر یک به توضیحات زیر دقت کنید:

پنتوپرازول ۴۰

پنتوپرازول 40 میلی گرمی همانطور که از نام آن نیز مشخص است دارای 40 میلی گرم از داروی پنتاپرازول می باشد، معمولا برای بیمارانی که وزن بالای 80 کلیوگرم دارند و یا اینکه در رده درمانی استفاده از این دارو قرار دارند می توان از پنتوپرازول 40 میلی گرم استفاده نمود، در حال حاضر آمپول پنتوپرازول 40 میلی گرمی و قرص پنتوپرازول 40 میلی گرمی در دسترس دارویی بازار داروی ایران قرار دارد.

پنتوپرازول ۲۰

در رابطه با پنتوپرازول 20 میلی گرم نیز می توان به استفاده از آن برای افرادی که دارای وزن کمتر از 80 کلیوگرم بوده و یا به صورت پروفیلاکسی با لود دوز پایین نیاز به دریافت این دارو دارند اشاره نمود، در حال حاضر دوز 20 میلی گرم پنتاپرازول فقط معطوف به قرص این دارو می باشد و آمپول پنتوپرازول در این دوز در کشور ما وجود ندارد.

بهترین زمان مصرف پنتوپرازول چه وقت است؟

بهترین زمان مصرف پنتوپرازول چه وقت است؟

بهترین زمان مصرف پنتوپرازول 40 و 20 به صورت پیشگیری (پروفیلاکسی) صبح ها و 1 ساعت قبل از اولین وعده غذایی (صبحانه) می باشد، مصرف پنتوپرازول در شب به دلیل پر بودن معده توصیه نمی شود اما اگر قصد پزشک از تجویز این دارو بالا نگه داشتن دوز دارویی و درمان مقاوم درد معده، سوزش معده، ترش کردن های متمادی، خونریزی از معده و اختلالات حاد گوارشی باشد منعی ندارد زیرا در دسته مصرف درمانی قرار می گیرد.

نحوه تزریق آمپول پنتوپرازول ۴۰ به چه صورتی است؟

به صورت کلی پنتوپرازول به 2 شیوه وریدی و عضلانی تزریق می شود، نحوه تزریق امپول افاپرازول بسته به نوع تجویز پزشک متنوع می باشد، در برخی از موارد پزشک شما صلاح می بیند برای دریافت اثرات سریع و بالقوه از تزریق وریدی داخل سرم استفاده کند و در برخی موارد دیگر نیاز به تزریق به روش عضلانی را برای شما صلاح می بیند، در رابطه با نحوه تزریق وریدی و عضلانی آمپول پنتوپرازول در قسمت زیر لیستی را تهیه کرده ایم که دیدگاه شما را در این حیطه افزایش دهیم:

نحوه تزریق پنتوپرازول در سرم

در رابطه با تزریق پنتوپرازول در سرم ابتدا باید امپول پودری پنتوپرازول با 10 سی سی آب مقطر رقیق سازی گردد، برای رقیق سازی ابتدا با سرنگ 10 سی سی آب مقطر را به مقدار 10 سی سی بکشید و سپس با بازکردن پوشش سر آمپول سرسوزن سرنگ را به داخل ویال پنتوپرازول وارد نمایید، به روش 8 روی سطح صاف رقیق سازی را انجام دهید و پس از آن محلول رقیق شده را از داخل ویال بکشید، در این لحظه می توانید به آسانی تزریق را داخل سرم اجرا نمایید.

نحوه تزریق عضلانی پنتوپرازول

برای تزریق عضلانی ابتدا دارو را رقیق سازی نمایید، پس از رقیق سازی ناحیه تزریق را انتخاب کنید که بهترین ناحیه تزریق عضله گلوتئال باسنی می باشد، ربع چهارم و بیرونی عضله ران را انتخاب کرده و تزریق را با احتیاط اجرا نمایید.

کاربرد های مصرف پنتوپرازول چیست؟

کاربرد های مصرف پنتوپرازول چیست؟

کاربرد های مصرفی داروی پنتوپرازول بسیار گسترده است که در قالب قرص و آمپول مصرف می شود، دانستن کاربرد ها و فواید مصرف پنتوپرازول می تواند ما را در مسیر استفاده درست این دارو کمک کند، از همین رو ما قصد کرده ایم تا در رابطه با مهم ترین سرفصل های کاربرد مصرف پنتوپرازول برای شما توضیحات بیشتری را ارائه نماییم:

قرص پنتوپرازول برای نفخ معده

قرص پنتوپرازول به عنوان سرکوب کننده پمپ هیدروژن به حساب می آید، این دارو می تواند در کنترل نفخ معده نیز موثر باشد، یکی از دلایل نفخ معده عدم هضم غذا در معده می باشد، با مصرف تحت تجویز پزشک می توان به آسانی سیکل طبیعی ترشح اسید معده جهت هضم بهتر را کنترل کرد، از دلایل دیگر نفخ معده وجود باکتری و میکروب در معده می باشد که برای کنترل این علائم نیز می توان به آسانی و مصرف دوره ای پنتوپرازول این عارضه را درمان نمود.

درمان رفلاکس اسید معده

رفلاکس اسید معده به دلیل ترشح نابه جا و زیاد اسید معده ایجاد می گردد، معمولا افرادی که دچار استرس، بی خوابی، تنش و بیماری های گوارشی هستند با اسید بالای معده خود مواجه می شوند، استفاده از آمپول پنتوپرازول برای درمان اختلالات اسیدی معده مانند درمان رفلاکس معده بسیار کاربرد دارد و می توان به عنوان درمان کننده مناسب در این دوره طبق نظر پزشک استفاده نمود.

درمان سندروم زولینگر – الیسون

بیماری زولیگر الیسون یک بیماری گوارشی اما نادر است که در آن ما شاهد افزایش ترشح اسید معده در اثر تومور ترشح‌ کننده گاسترین می باشیم که این حالت می تواند سبب ایجاد زخم‌ های شدید در دستگاه گوارش گردد، معمولا به تجویز داروی پنتوپرازول توسط پزشک متخصص می توان از اثرات جانبی و مستقیم اسید معده بر پانکراس، دوازدهه و آمپول واتر کم کرد و در کوتاه ترین زمان ممکن درمان را برای بیماران سندروم زولینگر – الیسون اجرایی نمود.

پیشگیری از زخم معده

زخم معده به بیماری قلبی می گویند که ناشی از عفونت با باکتری هلیکوباکتر پیلوری (H. pylori)، استفاده بیش ‌ازحد داروهای ضد التهاب غیراستروئیدی (NSAIDs)، سندرم زولینگر-الیسون، استرس فیزیولوژیکی شدید، درمان غیر جراحی، درمان با جراحی و درمان خانگی غیرخصصی می باشد، معمولا زخم معده با متوقف سازی ترشح معده درمان می شود زیرا اگر اسید معده بیش از حد ترشح گردد می تواند فرد را به خونریزی معده نیز نزدیک کند، برای کاهش توقف اسید معده می توان با تجویز پزشک از داروی پنتوپرازول استفاده نمود، دستور مصرف بر عهده پزشک می باشد که بتوان با استفاده از آن درمان را برای بیمار اجرای نمود.

پیشگیری از سرطان مری

سرطان معده نیز می تواند به دلیل رفلاکس های شدید معده ای ایجاد گردد، رفلکس معده به مری را می توان از عوامل اصلی در ایجاد زخم مری دانست که با استفاده تجویز داروی پنتوپرازول می توان به آسانی درمان را برای بیمار مبتلا به آن شروع نمود.

آمپول پنتوپرازول عضلانی است یا وریدی؟

سوال شما نیز این است که آیا آمپول پنتوپرازول عضلانی است؟ آیا آمپول پنتوپرازول را می توان به صورت وریدی و تزریقی نیز استفاده نمود؟ در رابطه با سوال شما باید خدمتتان بگوییم که آمپول پنتوپرازول هم عضلانی است و هم وریدی و نحوه تجویز آن بسته به دستور پزشک شما تعیین می شود، پزشک با احتساب به اینکه شرایط شما به چه صورتی است دستور تجویز عضلانی (آهسته رهش تر) و تجویز فوری دارو (تزریق وریدی) را دستور می دهد.

موارد احتیاط مصرف پنتوپرازول چیست؟

همانند سایر داروها استفاده از داروی پنتوپرازول نیز دارای موارد احتیاط می باشد که باید قبل از استفاده از آن به آنها توجه نمود، دانستن احتیاطات تزریق و مصرف داروی پنتوپرازول می تواند فرد گیرنده این دارو را از ایجاد عوارض حاد در امان نگه دارد، از مهم ترین موارد احتیاط مصرف داروی پنتوپرازول می توان به موارد زیر اشاره نمود:

قرص پنتوپرازول برای قلب

مصرف هم زمان داروی پنتوپرازول با مشکلات حاد قلبی نظیر آریتمی قلبی، دیس ریتمی و اختلالات مادرزادی نظیر WPW، PSVT، VT و AT می تواند سبب طپش قلب palpitations گردد، بیایید برای صحت این موضوع سری به وبسایت yashodahospitals.com بزنیم، به نقل از وبسایت یاشودا هاسپیتالز:

Pantoprazole may increase the risk of heart palpitations, which are the unpleasant sensations of having pounding, irregular or forceful heartbeats. It is one of the known risk factors associated with proton pump inhibitors such as Pantoprazole.

پنتوپرازول ممکن است خطر تپش قلب را افزایش دهد، که احساس ناخوشایند تپش، ضربان قلب نامنظم یا شدید است. این یکی از عوامل خطر شناخته شده مرتبط با مهارکننده های پمپ پروتون مانند پانتوپرازول است.

قرص پنتوپرازول و فشار خون

به طور مشخص پنتوپرازول بر افزایش و کاهش فشارخون تاثیری ندارد اما می تواند در ایجاد آریتمی (ضربان قلب) نامنظم موثر باشد، برای افرادی که دارای فشارخون بالا و یا پایین هستند استفاده از آمپول پنتوپرازول و قرص پنتوپرازول هیچ منع مصرفی ندارد.

پنتوپرازول و یبوست

پنتوپرازول با کم کردن قدرت ترشح اسید معده (مهارکردن پمپ هیدروژنی) در کاهش عملکرد و آرامش دستگاه گوارش موثر است، از همین رو برای افرادی که پنتوپرازول به صورت تزریقی (وریدی) و خوراکی مصرف می کنند ایجاد یبوست می تواند محتمل باشد، البته به مرور زمان و گذشت مدتی از استفاده از پنتاپرازول می توان کاهش علائم یبوست بیشتر مشاهده گردد.

پنتوپرازول در شیردهی

قرص و آمپول پنتوپرازول از داروهای دسته C بارداری می باشد که می تواند هم در حاملگی از جفت به جنین و هم در شیردهی از طریق شیر به دستگاه گوارش نوزاد منتقل گردد، پس حتما احتیاط کنید که اگر در دوره بارداری و حاملگی هستید از مصرف این دارو با دستور پزشک زنان خود بهره ببرید.

عوارض مصرف داروی پنتوپرازول چیست؟

عوارض مصرف داروی پنتوپرازول چیست؟

پنتوپرازول تزریقی و خوراکی نیز همانند سایر داروها دارای عوارض و سوء مصرف هایی می باشد که همه اشخاص گیرنده آن قبل از مصرف باید به آن توجه نمایند، دانستن چگونگی عوارض این دارو می تواند ما را از ایجاد عوارض حاد این دارو در امان نگه دارد، از مهم ترین عوارض مصرف داروی پنتوپرازول می توان به موارد زیر اشاره نمود:

  1. سردرد
  2. حالت تهوع
  3. طپش قلب
  4. بدن درد
  5. لرزش اندام ها
  6. رنگ پریدگی
  7. ضعف و بی حالی
  8. تشدید تشنج
  9. پوکی استخوان
  10. درد عضلانی
  11. دیپلوپیا یا دوبینی
  12. احساس سیر بودن و کاهش وزن
  13. یبوست
  14. تورم شکم به دلیل یبوست
  15. لوپوس اریتماتوز جلدی
  16. لوپوس اریتماتوز سیستمیک

آمپول پنتوپرازول در چه سرمی قابل تزریق است؟

بهترین سرم برای تزریق آمپول پنتوپرازول سرم نمکی (نرمال سالین است) است، البته نباید نادیده بگیرید که آمپول پنتوپرازول یک داروی نجیب به شمار می آید که با هیچ سرمی تداخل دارویی شدید ندارد و می توان آن را در انواع سرم ها تزریق نمود، بعد از سرم نمکی که به عنوان بهترین حلال برای تمام داروها به حساب می آید استفاده از سرم های قندی نمکی، سرم دکستروز و سرم رینگر نیز می تواند برای رقیق سازی مورد استفاده قرار بگیرند.

قیمت پنتوپرازول چقدر است؟

از آن جایی که ما داروی پنتوپرازول را در بازار دارویی ایران به 2 شکل آمپول و قرص درد دسترس داریم قیمت های هریک از اشکال مصرفی پنتوپرازول (تزریقی و خوراکی) با هم متفاوت است و قصد کرده ایم تا در رابطه با این تعرفه در این قسمت بیشتر صحبت کنیم، قیمت پنتوپرازول سال 1403 به شرح زیر می باشد:

قیمت پنتوپرازول امپول

قیمت آمپول پنتوپرازول در سال 1403 با استناد به تعرفه های داروخانه ای 24.000 هزارتومان و به صورت آزاد حدود 35.000 الی 40.000 هزارتومان می باشد، علت بازه 35.000 هزارتومان تا 40.000 هزارتومان نیز نوع شرکت سازنده (از نقطه نظر خارجی و ایرانی) بودن دارو می باشد.

قیمت قرص پنتوپرازول

قیمت قرص پنتوپرازول هر ورق 10 عددی بنا به شرکت سازنده خارجی و ایران به شرح زیر می باشد:

  1. قیمت قرص پنتوپرازول نولپازا >> 55.000 هزارتومان هر بسته
  2. قیمت قرص پنتوپرازول عبیدی >> 38.000 هزارتومان
  3. قیمت قرص پنتوپرازول تسنیم >> 442500 هزارتومان

برای خرید اینترنتی پنتوپرازول چه باید کرد؟

برای خرید اینترنتی پنتوپرازول چه باید کرد؟

خرید اینترنتی قرص پنتوپرازول 40 و خرید اینترنتی آمپول پنتوپرازول داروخانه های معتبر سطح استان تهران قابل انجام است، به لطف خدا و پیشرفت کارخانه های داروسازی کشور ما امروزه کمبود داروی پنتوپرازول مشاهده نمی شود اما در برخی موارد کاربران بنا به تجویز پزشک نیاز به نوع خاصی از داروی پنتوپرازول را دارند، از همین رو اگر دچار تشویش خاطر و سرگردانی در خرید اینترنتی قرص و آمپول پنتوپرازول شدید می توانید از اپراتور های مرکز درمان نو 02122927270 و 09194685699 درخواست راهنمایی کنید، اما در رابطه با معتبرترین داروخانه های سطح استان تهران که می توانید برای خرید اینترنتی پنتوپرازول اقدام کنید می توان به داروخانه های زیر اشاره نمود:

  1. داروخانه قانون
  2. داروخانه 29 فروردین
  3. داروخانه 13 آبان
  4. داروخانه شبانه روزی پاسداران

جمع بندی و گرفتن نتایج نهایی

داروی پنتوپرازول یک داروی پروتون پمپ اینهیبیتور (مهار کننده پمپ پروتون PPI) است که وظیفه مهار کردن اسید معده را از دیواره معده بر عهده دارد، این دارو در 3 شکل دارویی خوراکی، وریدی و کپسول در دسترس می باشد که هدف پزشک از تجویز آن کنترل علائم حاد ترش کردن معده، اسید معده و اختلالات حاد گوارشی می باشد، از عوارض مهم داروی پنتوپرازول تزریقی و خوراکی می توان به سردرد، یبوست، طپش قلب، بی حالی و حالت تهوع اشاره نمود، برای خرید اینترنتی داروی پنتوپرازول می توانید به داروخانه های معتبر استان تهران مراجعه نمایید اما اگر دچار سرگردانی در تهیه این دارو بودید اپراتور های مرکز درمان نو کمک رسان شما عزیزان خواهند بود.

اشتراک گذاری :

درج نظر برای این مطلب

اولین نفر باشید که نظر می‌دهید.
Captcha
loader
لطفا صبر کنید
مطالب مرتبط پیشنهادی

درمان نو را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

مشاوره
فوری